Anders Tryka -

Anders Tryka

"Personlig IT er når en kunde ønsker at få hjælp af os - så er vi privilegerede"

Anders Tryka

Head of Sales

+45 2671 9338
at@comit.dk

Hvornår startede du hos Comit?

August 2017

 

Hvad var det der gjorde, at Comit var ’stedet’ for dig?

Comit er interessant, da fokus på vækst og på salg er blandt de vigtige omdrejningspunkter. Da jeg startede havde vi udfordringer med dybdegående produktkendskab og grundlæggende forståelse for kundernes proces, og her mente jeg, at have noget at byde ind med.

 

Hvad er dit område – kort fortalt?

Jeg er salgschef og en del af ledergruppen. Jeg har både ansvar for salg og marketing og for en række kunder. I hverdagen er jeg både træner, leder og specialist. Samtidig sørger jeg for, at der er optimal kommunikation mellem salgsafdelingen og teknikafdelingen.

 

Hvad betyder personlig IT for dig?

Jeg synes at det betyder, at man har ansvar for at få viden og for at udvikle sig, så man har noget at “byde på” – det har stor værdi, når man ringer til en kunde. Personlig IT er når en kunde lige præcis ønsker at få hjælp af os – så er vi privilegerede. Det er så vigtigt, at vi er forberedt og giver kunden de rigtige valgmuligheder og at vi sørger for tæt opfølgning. Personlig IT betyder også, at jeg kan gå til en kollega, hvis jeg ser at noget kan blive bedre og omvendt – at alle tager et ansvar i virksomheden. Det betyder også at vi har attitude.

 

Hvordan synes du at Comit har udviklet sig (som arbejdsplads) gennem årene?

Jeg synes der er kort til toppen og at der er en fri kultur. Mit fokus er på, om kunden får det optimale – kan de få mere eller kan vi gøre det bedre? Det er vigtigt for mig, at kunderne ikke møder sælgere i gammel forstand, men i stedet profiler, der kan udfordre og hjælpe kunderne med forståelse og gode løsningsforslag, og derfor driver jeg vores folk frem mod at være specialister på hver deres områder.