Bjarne Aspevik -

Bjarne Aspevik

Head of Technology

+45 2444 7949
bja@comit.dk

“Det er vigtigt at du føler dig tryg ved dit IT”

 

Hvornår startede du hos Comit?

Januar 2015

 

Hvad var det der gjorde at Comit var ’stedet’ for dig?

Der var en palette af opgaver der passede godt til mig. Derudover betød det en del, at der var kort transporttid fra hjem til arbejde.

 

Hvad er dit område – kort fortalt?

Jeg er seniorkonsulent og systemarkitekt og designer løsningerne til vores kunder. Jeg er også 2. og 3. level i support og har ansvar for teamet af systemkonsulenter og projekter. Jeg har primært ansvar for datacenteret og for Veeam. Generelt forsøger jeg i det hele taget at sikre, at tingene styres på en struktureret måde.

 

Hvad betyder personlig IT for dig?

Jeg ser det fra brugerens synspunkt; IT er personligt, dvs. at du har et forhold til IT, og det er vigtigt at du føler dig tryg ved dit IT. Det betyder også for mig som medarbejder, at man altid kan spørge nogen, hvis man har en udfordring – og at man ikke er bange for at spørge, fordi man jo kun spørger ud fra et ønske om at gøre tingene bedre for kunderne.

 

Hvordan synes du at Comit har udviklet sig (som arbejdsplads) gennem årene?

Fra at være lidt af en revolverbutik, er Comit nu blevet mere struktureret og systematisk. Der er kommet flere kunder og vi er blevet mere professionelle i måden at arbejde på. Der er kommet flere krav til organisationen og det forsøger organisationen efter bedste evne at tilpasse sig til. Der er blevet omstruktureret nogle gange og vi har bl.a. fået en dygtig salgschef, som har forståelse for IT og holder