Gunnar Dyekjær Hansen -

Gunnar Dyekjær Hansen

Account Manager

+45 4037 7447
gdy@comit.dk

“Det skal være sjovest at afgive orden til mig, frem for til konkurrenterne”

Hvornår startede du hos Comit?

November 2010

 

Hvad var det der gjorde at Comit var ’stedet’ for dig?

I midten af mine 60’ere overvejede jeg at blive pensioneret, og forsøgte det faktisk. Det blev for kedeligt, så jeg begyndte at søge efter et job. Comit søgte en afløser for en sælger, der sagde op – et job, som jeg med min baggrund i HPE kunne springe lige ind i. Kort efter blev jeg fastansat med fleksible arbejdstider.

 

Hvad er dit område – kort fortalt?

Jeg foretrækker at vide noget om alt, hvad vi har på hylderne. I øjeblikket har jeg primært ansvar for at sælge hardware og servicekontrakter.

 

Hvad betyder personlig IT for dig?

Personlig IT betyder lidt mere i privatlivet end det gør i jobbet, da det giver mig direkte kontakt til familie, venner og kollegaer, og adgang til information lynhurtigt og når som helst. Det er helt fantastisk. Arbejdsmæssigt er Personlig IT i høj grad mailkommunikation med kunder, og det gør det lidt sjovt, når man sammen med det seriøse også har humoren med i det skrevne med smileys og lign. Det skal være sjovest at afgive orden til mig, frem for til konkurrenterne.

 

Hvordan synes du at Comit har udviklet sig (som arbejdsplads) gennem årene?

Vi er blevet mere professionelle, og der er en dynamik i vores strategi, som medfører, at vi er med på de IT-områder, hvor tingene sker.