Keld Schaltz -

Keld Schaltz

" Jeg går dybt i processerne i et salg, for at sikre kunden ikke blot er et tal i bogen"

Keld Schaltz

Security Specialist

+45 9282 0093
ks@comit.dk

Hvornår startede du hos Comit?

Januar 2019

 

Hvad var det der gjorde, at Comit var ’stedet’ for dig?

Det var relativt nemt for mig at beslutte mig for en karriere hos Comit. En unik markedsposition blandet med de bedste løsninger og producenter indenfor IT Sikkerhed, kombineret med tidligere godt samarbejde med ledelsen gjorde det nemt for mig at vælge Comit som min arbejdsplads og videre færd indenfor IT Sikkerhed. Jeg har tidligere beskæftiget mig med rådgivning af større organisationer indenfor energisparetilskud, og før dette været selvstændig indenfor produktion af plankeborde.

 

Hvad er dit område – kort fortalt?

Kort fortalt har jeg ansvaret for Comit’s sikkerhedssalg – jeg er Comit’s ansigt til kunderne, når det drejer sig om IT Sikkerhed.

 

Hvad betyder personlig IT for dig?

Mennesker handler med mennesker – Det er som udgangspunkt mit mantra.’’Personlig IT’’betyder derfor for mig: Ærlighed og integritet – Dette er 2 af mine kerneværdier som menneske, også overfor mine kunder. Grundighed – Jeg går langt og dybt i processerne i et salg, for at sikre kunden, de ikke blot er ”et tal i bogen,” men at de får den ekstra vinkel og kritiske indsigt i hvad der passer bedst til hver enkelte situation.

 

Hvor tror du Comit (som arbejdsplads) bevæger sig hen i fremtiden?

Jeg ser, at Comit er på en rejse, hvor det primære mål er vækst, og jeg er stolt af at arbejde sammen med de bedste og stærkeste producenter på det skandinaviske marked. Comit er gået fra at være en større ’’box-mover’’ til en specialiseret tilgang til kundernes forretning, kombineret med en unik produkt portfølje og samarbejdspartnere i verdensklasse.