Louise Ettrup-Mikkelsen -

Louise Ettrup-Mikkelsen

"Jeg tror på at den personlige relation gør den store forskel "

Louise Ettrup-Mikkelsen

Marketingcoordinator

+45 4037 8036
lm@comit.dk

Hvornår startede du hos Comit?

Marts 2018

 

Hvad var det der gjorde at Comit var ’stedet’ for dig?

Comit søgte en marketingkoordinator, jeg var inde på hjemmesiden og synes den var cool og tænkte at det godt kunne være et sted for mig. Og efter en samtale med Anders og derefter med Mads, startede jeg hos Comit.

 

Hvad er dit område – kort fortalt?

Jeg er marketingkoordinator. Jeg udarbejder og vedligeholde salgs- og markedsføringsmaterialer. Udvikler og vedligeholder indhold til websitet og sociale media og udsender nyhedsbreve samt annoncerer. Derudover producere produktmateriale og planlægge og koordinere kundearrangementer.

 

Hvad betyder personlig IT for dig?

Personlig IT betyder rigtig meget for mig, da det er det jeg hele tiden arbejder med i alt det jeg gør. At skabe den røde tråd og vise, at Comit er det bedste sted at få IT service. Jeg tror på, at den personlige relation gør den store forskel og at det gør kunderne trygge – det gør jeg alt for at understøtte.

 

Hvor tror du at Comit (som arbejdsplads) bevæger sig hen i fremtiden?

Jeg er havnet midt i en positiv udvikling hos Comit. Comit er en arbejdsplads man har lyst at være i og jeg tror kun at denne udvikling vil fortsætte og blive endnu bedre. Der tænkes i anderledes måder at drive en virksomhed og at skabe rammerne, som medarbejderne trives i.