Mads Henriksen -

Mads Henriksen

CEO

+45 2177 8863
mh@comit.dk

“Vi har altid plads til nye kunder. Specielt hvis de
har lyst til at blive gamle kunder med tiden”

Hvornår startede du hos Comit?

 April 1998 (Ejer og stifter af Comit A/S)

 

Hvad var det der gjorde at Comit var stedet for dig?

 Startede i IT branchen i 1989 og havde efter næsten 10 års erfaring fra en større forhandler, mod på, at forfølge min drøm om at starte og drive min egen virksomhed. I min første ansættelse var jeg så heldig at arbejde i en virksomhed, som gav mig plads til at kunne udfolde mine ambitioner og støtte mig i min udvikling. Efter 9 år, hvoraf 5 med et ledelsesansvar, følte jeg mig klar til at prøve kræfter med at være selvstændig. Comit er for mig en drøm som er gået i opfyldelse. En mulighed for at forfølge en personlig ambition og skabe en forretning og en virksomhedskultur, som bygger på de værdier jeg tror på og som jeg lever efter.

 

Hvad er dit område – kort fortalt?

Jeg har ansvaret for virksomheden overordnet og dermed involveret i alle forretningsområder. Comit er ikke større end, at jeg fortsat har en operationel funktion i virksomheden som er ligeligt fordelt mellem salg, administration og forretningsudvikling.

 

Hvad betyder Personlig IT for dig?

Personlig IT er en fortælling om en samarbejdsform og at der er mennesker bag vores leverancer. Vi skal selvfølgelig fremstå professionelle, kompetente og troværdige men vi ønsker at skille os ud blandt den store mængde af konkurrenter, som leverer de samme ydelser og produkter som os. Personlig IT er vores kultur sagt med to ord. Alle medarbejdere har et ansvar for at levere den gode oplevelse til vores kunder. Den individuelle performance og tilgang til kunder og kollegaer er meget vigtig men de bedste resultater skaber vi når vi arbejder som et hold.

 

Hvordan syntes du Comit har udviklet sig (som arbejdsplads) gennem årene?

Med 21 år i Comit har jeg været med på hele rejsen og set hvordan virksomheden har ændret form, størrelse og strategi flere gange i takt med markedets ændrede vilkår og krav. Den primære motivation for mig, er, at gøre en positiv forskel for vores kunder og forsøge at skabe værdi for dem. Comit vil altid være i udvikling for at følge med kundernes krav og vores styrke har altid været at følge med markedet og arbejde med udvikling virksomheden.