Peer Leerbæk -

Peer Leerbæk

Account Manager

+45 9282 6010
pl@comit.dk

Personligt IT for mig, betyder at jeg tager kundens IT-sikkerhed personligt.

 

Hvornår startede du hos Comit?

I marts 2021

 

Hvad var det der gjorde at Comit var ”stedet” for dig?

Jeg var på udkig efter en ny arbejdsgiver og så gerne at det blev i den spændende IT-verden og med sikring for øjemed, et sted med en forholdsvis flad organisation, kort beslutningsproces fra tanke til handling og så med en nærværende leder.

Mads Henriksen blev den afgørende faktor for at Comit blev ”stedet” for mig. Under mine samtaler med ham, blev jeg mere og mere betaget af Comit som arbejdsplads, at få Mads leder og så med de muligheder der lå i de samarbejdspartnere og produkter Comit repræsenterer. Alt har fra mit første møde med Mads og Comit, været gennemsyret af åben, ærlig nærværhed – og mit førstegangsindtryk af Comit, som værende en utrolig seriøs og professionel IT-partner, er blevet bekræftet til fulde.

 

Hvad er dit område – kort fortalt?

Jeg tilbyder IT-sikkerhed og det er derfor min opgave at sørge for, at I som vores kunde ikke kommer til at mærke til de IT-kriminelles ondsindet angreb mod eller med jeres data. Med stærke markedsførende sikkerhedsprodukter fra Heimdal, Timengo DPG, ENTRUST og CSIS, kan sikkerheden tilpasses til ethvert forretningsscenarie og til at dække alle potentielle sikkerhedshuller der måtte være i netop jeres organisation.

Med den nyeste E-PDR teknologi (Endpoint – Prevention, Detection & Response) kan jeg tilbyde jer en intelligent og flerlaget tilgang til at lukke alle sikkerhedshuller, så man sikres på bedst mulig måde.

 

Hvad betyder personlig IT for dig?

Personligt IT for mig, betyder at jeg tager kundens IT-sikkerhed personligt. At jeg personligt står 100% inde for de sikkerhedsprodukter jeg tilbyder og selvfølgelig også personligt 100% inde for at løsningen tilpasses kunden og deres behov.

Personlig IT er helt sikkert forudsætningen for at skabe værdi for kunden og muligheden for at skabe gode partnerskaber.

 

Hvor tror du at Comit (som arbejdsplads) bevæger sig hen i fremtiden?

Med det stigende antal af IT-kriminelle og sager som rammer uskyldige, gør at man med sikkerhed burde få sig en IT-partner man kan alliere sig med. Med Comit’s medarbejderekspertise, professionelle og personlige IT-tilgang til kunder, vil man helt sikkert stå stærkere mod angreb og derved få fuld værdi ved sin investering på IT-sikkerheds delen.