Case Stories -

Case Stories

Vi har først udført vores arbejde, når du kan fokusere 100% på at udføre dit.

Det er egentlig lige til, for vores leverancer har samme niveau som de store udbydere på markedet, mens vores priser afspejler vores faktiske størrelse. Og det er ikke bare egen pral, men vores kunders ord, som du kan se lige her.

Copenhagen Group A/S

ANDERS SEJERSDAL, CFO

Firmaet har hos Comit en hostet citrix-løsning – og her fortæller Anders Sejersdal om oplevelsen med løsningen og samarbejdet.

Læs mere

Crowe Horwath

SØREN JONASSEN, statsaut.revisor, partner og it-ansvarlig

Crowe Horwath udskiftede sin serverplatform med en hosted løsning hos Comit. Alt var oppe at køre fra dag 1. Firmaet har en hostet løsning gennem Comit – og her fortæller Søren Jonassen om oplevelsen med løsningen og samarbejdet.​

Læs mere

Ejendomsvirke A/S

BENT AMSINCK, adm. direktør

Ejendomsvirke var dødtræt af it-problemer. Med en hosted løsning hos Comit er der igen fuld fokus på kerneforretningen. Firmaet har en hostet løsning gennem Comit – og her fortæller Bent Amsinck om oplevelsen med løsningen og samarbejdet. "I dag er it bare et værktøj, som virker, så vi kan fokusere

Læs mere

ARKEN

BOBO CONRADSEN, IT-chef

ARKEN er et museum for moderne kunst som har eksisteret siden 1996. Arken har været kunde hos Comit siden juni 2017, hvor Bobo Conradsen, som er IT-chef for ARKEN, var på udkig efter sikkerhedsprodukter.

Læs mere

Kunne du tænke dig at høre mere om vores løsninger?