Case Stories -

Case Stories

Det er ikke så dyrt, som det burde være. Men det regner vi ikke med at høre noget brok over.

Det er egentlig lige til, for vores leverancer har samme niveau som de store udbydere på markedet, mens vores priser afspejler vores faktiske størrelse. Og det er ikke bare egen pral, men vores kunders ord, som du kan se lige her.

ferm LIVING

LENA WUIFF JENSEN, Head of Finance

ferm LIVING var trætte af at diskutere. Med en hosted løsning hos Comit har ferm LIVING i dag en samarbejdspartner, hvor kommunikationen er tovejs. ferm LIVING har en hosted løsning hos Comit – og her fortæller Lena Wiuff Jensen om oplevelsen med løsningen og samarbejdet.

Læs mere

Copenhagen Group A/S

ANDERS SEJERSDAL, CFO

Firmaet har hos Comit en hostet citrix-løsning – og her fortæller Anders Sejersdal om oplevelsen med løsningen og samarbejdet.

Læs mere

Crowe Horwath

SØREN JONASSEN, statsaut.revisor, partner og it-ansvarlig

Crowe Horwath udskiftede sin serverplatform med en hosted løsning hos Comit. Alt var oppe at køre fra dag 1. Firmaet har en hostet løsning gennem Comit – og her fortæller Søren Jonassen om oplevelsen med løsningen og samarbejdet.

Læs mere

Ejendomsvirke A/S

BENT AMSINCK, adm. direktør

Ejendomsvirke var dødtræt af it-problemer. Med en hosted løsning hos Comit er der igen fuld fokus på kerneforretningen. Firmaet har en hostet løsning gennem Comit – og her fortæller Bent Amsinck om oplevelsen med løsningen og samarbejdet.

Læs mere

Kunne du tænke dig at høre mere om vores løsninger?