ARKEN

BOBO CONRADSEN, IT-chef

ARKEN er et museum for moderne kunst som har eksisteret siden 1996. Arken har været kunde hos Comit siden juni 2017, hvor Bobo Conradsen, som er IT-chef for ARKEN, var på udkig efter sikkerhedsprodukter.

Virksomhed: ARKEN
Grundlagt: 1996
Antal medarbejdere: 140
Løsninger: Heimdal er blot én af flere sikkerhedsløsninger, der leveres gennem Comit.

 

Bobo Conradsen fortæller: “Da Ransomware kun bliver værre og værre, var vi ude efter sikkerhedsprodukter så vi kan sikre os bedst muligt. Vi havde et møde med Comit, som præsenterede os for de mange nyheder der var føjet til Heimdal, siden vi testede det for år tilbage. De features, som Heimdal har nu passer rigtig godt til de udfordringer, vi har oplevet hos ARKEN. Heimdal aflaster os i tid, og den fungerer bare. Vi modtager bl.a. mails om potentielt inficerede maskiner, og det er rart at vi kan se hvilke udfordringer vores medarbejdere måtte have”.

 

Heimdal aflaster os i tid,  og den fungerer bare.

 

Bobo fortsætter: “Vi har ikke på noget tidspunkt haft problemer med Heimdal, og der er ikke en eneste maskine der er gået ned – den har faktisk bare kørt siden første dag. Det er helt sikkert en kæmpe fordel at vi ikke længere skal bruge en masse tid på at fejlrette. Det er super dejligt. Der er ting vi ikke længere behøver at tænke på, vi får jo en mail fra Heimdal, f.eks. hvis der er en 3. parts opdatering der ikke er gået igennem. På den måde spekulerer vi mindre på 3. parts produkter i dag i forhold til tidligere, og det har sparet os rigtig meget tid”

Bobo brugte før i tiden rigtig meget energi på opdateringer og fejlretninger: “Fra at være et produkt, der var orienteret mod patching af 3. parts applikationer, har Heimdal udviklet sig, og er kommet med ny funktionalitet, som vi forventer at få stor nytte af på længere sigt. Det er interessant for os at få samlet funktionalitet og intelligens i Heimdal, da det er klart nemmere at have ét produkt med 10 nøglefunktioner, end det er at styre 10 forskellige platforme,“ siger Bobo.

 

Comit følger op på tingene hele tiden. Vi føler en stor tryghed.

 

“Samarbejdet med Comit har fungeret fantastisk godt. Selv nu – lang tid efter investeringen – må jeg sige, at det har været en super god oplevelse. Det er ikke sådan at Comit sælger et produkt og siger “hej – hej – så må I klare jer selv, ” som man kan opleve andre steder… NEJ – der er hele tiden blevet fulgt op på tingene, og det er virkelig noget jeg sætter pris på, så man ikke står der i sin egen lille verden. Hvis der har været nogle spørgsmål har vi altid kunne ringe, og vi bliver altid taget alvorligt. Vi føler en stor tryghed,“ fortsætter Bobo, og giver en afsluttende anbefaling til andre, der måtte ønske at spare tid og hæve sikkerhedsniveauet:

Brug din tid på noget andet end selv at patche 3. parts produkter! Heimdal sparer tid – ingen tvivl om det, og prisen er ikke hysterisk høj – den er noget alle kan være med på. Hvis du regner ud, hvor meget tid du bruger på 3. parts produkter alene, så har løsningen hurtigt tjent sig hjem. Og så er den et vigtigt værn i kampen mod Ransomware. Heimdal giver dig ro til at koncentrere dig om andre ting, ja jeg vil faktisk gå så langt som at sige: “Heimdal er et “must” at have!”

Læs mere her

Besøg ARKEN