Crowe

SØREN JONASSEN, statsaut.revisor, partner og IT-ansvarlig.

Crowe udskiftede sin serverplatform med en hosted løsning hos Comit. Alt var oppe at køre fra dag 1. Firmaet har en hostet løsning gennem Comit – og her fortæller Søren Jonassen om oplevelsen med løsningen og samarbejdet.​

Case Story: Crowe. En hostet løsning hos Comit
Hvordan var IT-situationen hos Crowe, før I valgte Comit?​

“Vi havde vores egen serverplatform og en fuldtidsmedarbejder til at stå for drift og service. Det var en lidt dyr løsning, og da installationen var 3-4 år gammel og skulle udskiftes, tænkte vi straks på outsourcing,” fortæller Søren Jonassen. “Vi er 28 mennesker i Crowe, og et nyindkøb af en helt ny platform til så få mennesker giver simpelt hen ikke mening.”

Crowe indhentede tre tilbud på en hostet løsning, og Comit vandt på grund af fleksibiliteten. “Vi kendte Comit i forvejen, fordi de havde hjulpet os med at opgradere Microsoft-licenser og nogle andre småting. Men de vandt helt klart ordren, fordi de var villige til at lave præcis den løsning, vi havde behov for. I revisorbranchen har vi f.eks. fem års opbevaringspligt, så vi havde nogle særlige krav til opbevaring og backup og til de øvrige programmer. De krav kunne Comit opfylde.”

Hvordan er jeres IT-situation i dag?​

“Jeg var meget positivt overrasket over, hvor let omstillingen gik. Den ene dag var alting på vores egen serverplatform, den næste morgen lå det hele ude hos Comit. Og vi var oppe at køre fra dag 1. Ingen alvorlige børnesygdomme, alle kunne straks begynde at arbejde på deres pc’er.”

Søren Jonassen fremhæver, at hostet løsning er det rigtige for en virksomhed af Crowes størrelse. Han har desuden sparet en fuldtidsansat, uden at det er gået ud over serviceniveauet. Tværtimod fungerer alting upåklageligt, uden at det er nødvendigt at købe eksterne konsulentydelser som før i tiden.

“Comits fleksibilitet gjorde det let for os at træffe valget. Vi fik nøjagtigt den løsning, vi skulle bruge, og den kører upåklageligt”

Besøg Crowe