Ejendomsvirke A/S

BENT AMSINCK, adm. direktør

Ejendomsvirke var dødtræt af IT-problemer. Med en hosted løsning hos Comit er der igen fuld fokus på kerneforretningen. Firmaet har en hostet løsning gennem Comit – og her fortæller Bent Amsinck om oplevelsen med løsningen og samarbejdet. "I dag er IT bare et værktøj, som virker, så vi kan fokusere

 Ejendomsvirke A/S

Hvordan var IT-situationen hos Crowe Horwath, før I valgte Comit?​

“Vi havde vores egen IT-installation, men ingen IT-afdeling, da vores behov ikke var stort nok. Driften havde vi outsourcet til en ekstern leverandør, men der gik unødigt lang tid, hver gang de skulle rykke ud. Det var et irritationsmoment, som vi ikke kunne leve med”, fortæller Bent Amsinck. ”Vi ville have fuldstændig ro på IT-installationen. Ingen driftsforstyrrelser – bare adgang til de applikationer, vi har brug for til at udføre vores arbejde optimalt.”

Hvordan er jeres IT-situation i dag?​

”Det var et ukompliceret skift at gå fra egen IT-installation til en hosted løsning hos Comit. Vi har langt færre driftsforstyrrelser i dag. Der er ingen nervøsitet længere. Det er en selvfølge, at tingene bare kører.”

Bent Amsinck er naturligvis godt tilfreds med den økonomiske besparelse på 25-30% og de øvrige gevinster, der er fulgt i kølvandet på den nye model. Medarbejderne kan i dag koble sig på netværket, uanset hvor de befinder sig. Alle data opdateres ét sted, og der er sikkerhed for, at der bliver taget backup. Der er færre støjgener, strømforbruget er  mindsket, og der er ingen uforudsete it-udgifter.
Bent Amsinck har trygt overladt dialogen med Comit om den daglige IT-drift til sin sekretær: ”I dag er IT bare et værktøj, som virker, så vi kan fokusere 100% på vores kerneforretning.”

Besøg Ejendomsvirke