Lind & Risør

ANDERS CHRISTENSEN, IT-chef

Høj sikkerhed uden forstyrrelser af medarbejderne hos Lind & Risør. Byggefirmaet har købt Heimdal Securitys sikkerhedssoftware gennem Comit – og her fortæller Anders Christensen om samarbejdet og løsningen.

Hvordan blev Lind & Risør introduceret for Heimdal Security?

”Vi havde et møde med Comit, hvor agendaen var it-sikkerhed. Snakken gik hurtigt på Heimdal, som jeg ikke kendte specielt meget til. Det viste sig, at softwaren også automatisk sikkerhedsopdaterer 3. parts programmer, som ellers længe har været en udfordring for os. Alt dette foregår nu uden, at brugeren bliver forstyrret i sit arbejde. Vi havde faktisk et andet, lignende program, men det var alt for komplekst til vores behov.

Først troede jeg, at Heimdal blot var et antivirusprogram. Men under mødet blev min viden om produktet udvidet, og jeg fandt Heimdals mange anvendelsesmuligheder meget attraktive.”

Høj sikkerhed uden forstyrrelser af medarbejderne hos Lind & Risør.

Byggefirmaet har købt Heimdal Securitys sikkerhedssoftware gennem Comit – og her fortæller Anders Christensen om samarbejdet og løsningen.

Hvad finder du særligt interessant ved Heimdal Security – og hvordan skaber det værdi for jer?

”Værdien er først og fremmest, at vi opnår et højere sikkerhedsniveau ift. før. Jeg sidder alene med alt it i virksomheden – svarende til godt 100 medarbejdere internt, plus jeg har mange andre opgaver end sikkerhed. Det er svært at omfavne al sikkerhed. Heimdal hjælper særligt med den akilleshæl, der er med 3. partsprodukter, som Microsoft ikke selv kan klare.

Derudover bliver brugerne ikke forstyrret af irriterende popup-vinduer, og de behøver ikke bruge tid på at installere forskellige opdateringer. Det var også en stor fordel, at vi først fik mulighed for at afprøve softwaren. Først på en enkelt computer og derefter på alle computere.”

Kan du anbefale samarbejdet med Comit og Heimdal-løsningen til andre virksomheder?

”Ja, helt klart. Vi har været super tilfredse med Comit. Tilliden kom også ved, at de tilbød en testperiode, før vi besluttede os – det vidner jo om, at de også selv ved, at løsningen er god.

Efter en vellykket testperiode blev vi enige om at installere i hele miljøet, hvorefter vi ville vurdere løsningen endeligt. Vi er meget glade for at have valgt løsningen, og der skal lyde en stor cadeau til Comit, som vi primært ser som sikkerhedspartner. Jeg kan i hvert fald sagtens anbefale Comit og Heimdal Security til andre virksomheder.”