• Live demo af Office 365 restore

  • Sikkermail der er til at forstå og betale...

ALT DET, DU GERNE VIL VIDE…
…om Sikkermail og Backup af O365

Comit vil gerne invitere dig til en inspirerende eftermiddag, tirsdag den 4. juni 2019
kl. 14.00-16.30 på Lyngby Stadion i Carl Ras Loungen 
TILMELD DIG HER

 

Krypterer du dine emails på bedste vis?

Kryptering af emails er noget vi alle er underlagt krav om fra Datastyrelsen, hvor vi nu som minimum skal sikre os, at vi anvender TLS som standard for kryptering af trafik ved afsendelse af personoplysninger. TLS er forholdsvis simpelt at implementere, og vi giver dig indsigt i, hvad du skal være opmærksom på – så du kan sikre dig, at du overholder kravene.

Udover TLS har der i de forgangne år været meget dialog om den danske Sikkermail standard, som især offentlige organisationer benytter. Her er det ikke kun trafikken, der skal krypteres. Også selve e-mailen skal være krypteret med et certifikat. En del har valgt at løse udfordringen ved at anvende medarbejder-certifikater til at modtage og sende Sikkermail, med store administrative udfordringer til følge.

Vi giver dig et bud på, hvordan du kan implementere en elegant løsning, som på én og samme tid gør Sikkermail transparent, eliminerer administrative risici, og giver dig mulighed for at aflevere Digital Post til e-Boks uden at det behøver koste en bondegård.

 

Du er godt klar over, at Backup af Office 365 data er dit eget ansvar, ikk?

Med Microsoft Office 365 får du produktivitetsværktøjer som Exchange, OneDrive, Skype for Business, SharePoint og Office Online på abonnementsbasis i skyen. Med et abonnement arbejder du nemt overalt på alle enheder – både online og offline.

Microsoft tager sig af det meste for din virksomhed – de forvalter din Office 365-infrastruktur og opretholder oppetid for brugere. De sikkerhedskopierer dog ikke de data I har i Office – det har du selv ansvaret for at sikre.

I Comit tilbyder vi derfor Office 365 Backup as a Service. Dine data er i sikre hænder, og som virksomhed kan I selv bestemme retention perioder, restore points, og hvad I ellers har brug for. Backuptjenesten omfatter backup af Office 365 – Onedrive for Business, Sharepoint Online og Exchange Online.

Du vælger selv, hvor længe din virksomhed vil gemme sikkerhedskopierne. Ligeledes betaler du kun for de aktive brugere, du selv vælger i O365, og ikke fratrådte medarbejdere – til trods for at backup data stadig gemmes hos Comit.

Program

14.00 –14.15 Velkommen

14.15 – 15.00 Sikkermail
Få et sikkert værktøj til O365 i forhold til at kommunikere krypteret med borgere og offentlige instanser
Sikker mail som en service – vedligeholder hele løsningen
LIVE DEMO af Sikkermail

15.00- 15.10 Let forplejning – stræk benene 
Tag en kop kaffe eller the, sandwich og sodavand

15.10 – 16.10 Office 365 Backup
Få belyst hvilken risici jeres data udgør og tag action!
Slip for besværet, så nemt er det hos Comit…
LIVE DEMO af Office 365 restore

16.10-16.30 Opsummering
– Spørgsmål & svar

TILMELD DIG HER SENEST DEN 21. MAJ 2019:
TILMELD

 

Vi glæder os meget til at se dig.

Med venlig hilsen

 

 

 

FOTOS: Colourbox, Pixabay, Unsplash: Tadas Sar, Daniel van den Berg og Brandon.