Backup as a Service

Backup as a Service

Du skal ikke bruge tid på at tage backup.
Lad os sikre dine filer, mens du holder fokus på din forretning.

Backup as a Service handler først og fremmest om tryghed. Hvis du mister dine filer, skal du være sikker på, at du kan få dem igen. Og det er lige præcis det, vi sørger for. Enten med en traditionel backupløsning hvor data gemmes lokalt, eller via en af vores remote backup services, hvor data gemmes hos os, eller oppe i skyen.

Comit Backup as a Service er baseret på Veeam Backup & Replication, der er bredt anerkendt som en af markedets absolut bedste backup og disaster recovery teknologier. Med Veeam CloudConnect kan vi flytte dine data til vores datacenter, sikkert og effektivt. Og med vores ekspertise og afsæt i ITIL best practices sikrer vi dig en god oplevelse, når du har brug for at gendanne dine backup data.

På den måde kan vi give dig en sikker, fleksibel backupløsning – og indfri selv de højeste forventninger til serviceniveau. 

  • Hurtig og problemfri gendannelse af data​
  • En fleksibel løsning, der er tilpasset dine behov
  • Penge sparet ved hurtigt at kunne genoptage arbejdet
  • Ingen indvirkning på det daglige arbejde

Læs mere om Veeam her

Services

Checkmark
Veeam Software

Veeam Software udvikler backup, disaster recovery og data management software til virtuel, fysisk og skybaserede workloads. Softwaren reducerer nedetid og sikrer tilgængelighed til systemet, ift. det aftalte serviceniveau.

Checkmark
Offsite Backup Service

I gamle dage tog man backup til bånd, og sørgede for at der altid var en backup kopi i et brandsikret skab eller på en sekundær lokation. Med Comit Backup as a Service sørger vi for, at der altid ligger en backup af dine data i vores datacenter, i skyen - eller begge steder.

Checkmark
Disaster Recovery Service

Hvad er din backup værd, hvis ikke dine data kan gendannes korrekt, når du skal bruge dem? Med vores Disaster Recovery Service står vi på mål for at gendanne dine data på mindre end en time i døgnets 24 timer.

Checkmark
Flere platforme – Én løsning

Ved at vælge Comit’s Office 365 Backup service eliminerer du risikoen for at miste adgang til dine Office 365 data, og sikrer at dine brugere altid kan tilgå Office 365 data, uanset om dine Office 365 services er tilgængelige.

Checkmark
Backup Platform as a Service

I stedet for selv at investere penge og ressourcer i indkøb og vedligehold af backup infrastruktur, kan du overlade opgaven til Comit. Vi sørger for etablering og drift af det it miljø, der er nødvendigt for at sikre en effektiv backup. Du får en fast månedlig pris, og en skræddersyet løsning, der kan vokse med din organisations behov for lagerplads.

Derfor skal du vælge Comit

Har du behov for en remote backup hvor data lagres offsite, gør vi det. Har du brug for hurtig og sikker gendannelse af data, klarer vi det. Savner du én partner til at håndtere både on-prem og Office 365 backup, gør vi det. Vælg Backup as a Service hos Comit.

Kontakt os vedrørende Backup as a Service

Bliv kontaktet af vores eksperter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.