Endpoint as a Service

 Endpoint as a service

Med Endpoint as a Service behøver du ikke at have et øje på hver eneste computer. Det klarer vi for dig.

Skal der gøres klar til en ny medarbejder, gør vi det. Skal der opdateres, gør vi det. Skal der løses et problem, gør vi det. Det er en del af hverdagen, når man arbejder med personlig IT. Vælg Endpoint as a Service hos Comit.

Endpoint as a service

Servicedesk

Vores Servicedesk fungerer som Single Point of Contact hvor fokus er effektiv klient-support med afsæt i ITIL best practise principper.

Client patch management

Her kan du trygt overlade patch management til Comit. Vi sikrer at alle dine klienter altid er opdateret med de nyeste patches.

Client security management

En IT sikkerhedspakke på alle dine klienter med beskyttelse mod kompromitterede hjemmesider og informationstyve, som anti-virus programmer ikke kan spore. Du får også centralt styret udrulning af programmer.

On site support

Kan opgaven ikke løses via Servicedesk sender vi en konsulent ud til dig i henhold til den aftalte Service Level Agreement.

Anti-virus Protection

Her får du installeret en effektiv anti-virus klient på alle dine enheder og får en virus- samt malware beskyttelse på dine PC’er.

Mobile Management

Her skal du ikke længere være bekymret for at miste din telefon hvor forretningskritiske data er i forkerte hænder - vi sørger for at få slettet alt indhold med ét klik.

Client Compliance

Standardisering IT politik og IT sikkerhed Compliance

Client to Go

Support Klargøring Applikation- og hardwarestyring

Kontakt os vedrørende Endpoint as a Service

Bliv kontaktet af vores eksperter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.