Endpoint as a Service

Med Endpoint as a Service behøver du ikke at have et øje på hver eneste computer. Det klarer vi for dig.

Står I af og til med akut behov for it support, fordi jeres it services opfører sig uforudsigeligt? Hos Comit kan du benytte vores IT konsulenter, uden at bekymre dig om store regninger med høje IT konsulent timepriser.

Services

Checkmark
IT support

Vores servicedesk fungerer som Single Point of Contact hvor fokus er effektiv IT support med afsæt i ITIL best practice principper.

Checkmark
Anti-virus Protection

Her får du installeret en effektiv anti-virus klient på alle dine enheder og får en virus- samt malware beskyttelse på dine PC.

Checkmark
IT sikkerhed

Vi leverer og administrerer IT sikkerhedspakker på alle dine klienter. Du får beskyttelse mod kompromitterede hjemmesider og informationstyve, som antivirus programmer ikke kan spore.

Checkmark
IT konsulenter on-site

Kan opgaven ikke løses via servicedesk sender vi gerne en konsulent ud til dig i henhold til den aftalte Service Level Agreement. Ligger opgaven udenfor den normale aftale, får du stadig en attraktiv IT konsulent timepris.

Checkmark
IT software services

Vi sikrer løbende at alle dine klienter altid er opdateret med de nyeste software og Windows opdateringer. Du får også centralt styret udrulning af programmer.

Checkmark
Client Compliance

Ønsker du en standardiseret IT politik og værktøjer til at hjælpe dig med generel compliance indenfor IT sikkerhed? Det er heldigvis med i pakken.

Checkmark
Client to Go

Vi tilbyder klargøring af dine nye PC, for at sikre dig en effektiv applikations- og hardwarestyring. Klargøringspriser aftales med afsæt i jeres krav og ønsker. Du får sikkerhed for at IT outsourcing budgettet ikke overskrides – og nye PC der virker fra start.

Checkmark
Mobile Management

Som kunde hos Comit skal du ikke længere være bekymret for at miste forretningskritiske data, hvis din telefon havner i forkerte hænder - alt indhold kan slettes med et enkelt klik.

Derfor skal du vælge Comit

Vi leverer IT support som en service, til en fast lav månedlig pris pr. medarbejder. Men det regner vi ikke med at høre noget brok over. Det er en del af hverdagen, når man har valgt Endpoint as a Service fra Comit. Andre kalder det IT service der er pengene værd. Vi kalder det personlig IT.

Kontakt os vedrørende Endpoint as a Service

Bliv kontaktet af vores eksperter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.