Comit Modern Workplace

Comit Modern Workplace

 

Fremtidens arbejdsplads

Fremtidens arbejdsplads stiller nye krav til IT-afdelinger og de redskaber vi har behov for til at arbejde på nye måder. Derfor kan vi nu tilbyde Comit Modern Workplace. Der er brug for arbejdsmiljøer hvor medarbejdere kan arbejde hvor som helst og når som helst. Med Comit som samarbejdspartner vil I som virksomhed få hjælp til at være med på bølgen.

Hvad kan du vælge

Comit Modern Workplace er fremtidens arbejdsplads. Vores Servicedesk kan hjælpe dig med det hele og som kunde hos os vil du altid få en personlig god service. Vi tilbyder klargøring af dine nye PC’er, for at sikre dig en effektiv applikations- og hardwarestyring. Du og din virksomhed kan vælge den licens og de applikationer, der passer bedst til jer og få hjælp til at få flyttet din arbejdsplads i skyen. Vi kan hjælpe din virksomhed i gang med at få en ny arbejdskultur med services. Der kan justeres på KPI og løsning, så det passer perfekt til dine forretnings- og hverdagsbehov.

Ved at outsource jeres IT-drift til os, vil I få specialiseret overvågning og regelmæssig vedligeholdelse af jeres IT-miljø. I vil få adgang til de mest avancerede teknologier og meget mere. I takt med jeres virksomhed udvikler sig, f.eks. når I får flere ansatte og nye afdelinger, vil I få behov for en skalerbar IT-infrastruktur, og som kunde hos Comit vil I kunne tilpasse jeres behov både nu og i fremtiden.

Derudover er der brug for at virksomheds- og kundedata er beskyttet. Din digitale færden sætter sine spor og gør det muligt for uvedkommende at kigge med, og få adgang til dine data og misbruge dine informationer. Men hos os behøver du ikke at bekymre dig, da IT-sikkerhed er et af vores primære specialer. I dag hjælper vi mange virksomheder med at sikre og beskytte deres IT mod uvedkommende udefra. Vi er eksperter på vores felt og sørger for altid at være på forkant med opdaterede, innovative løsninger, så din IT er sikker.

Hvis du bliver kunde hos os er IT baseret på dine behov og vi er interesserede i dig som kunde. Dit problem er vores problem og vi er på samme hold. Vælg Comit Modern Workplace.

Læs her: Forsvarsminister opfordrer små og mellemstore virksomheder at købe hjælp fra eksterne rådgivere. 02-12-2020

 

Comit Modern Workplace

Kontakt os vedrørende Comit Modern Workplace

Bliv kontaktet af vores eksperter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.