Flexfone

Onde tunger ville måske kalde det en spion.
Vi kalder det overblik

Vælg Flexfone erhvervstelefoni

Du får et komplet overblik med Flexfone erhvervstelefoni, så du altid har styr på jeres telefoni. Overblikket får du via et skræddersyet oversigtsbillede, som viser statistik om jeres kald er fra bordtelefoner, mobiltelefoner og Myfone.dk. Uanset hvor du befinder dig, er du altid forbundet med din virksomhed. Du kan se, hvem der er ledig, omstille kald, logge af/på køér og meget mere!

En teleløsning skal lette arbejdet i en virksomhed, så medarbejderne kan yde optimalt i en travl hverdag. Teleløsningen er let tilgængelig, som skaber gennemskuelighed, som er fleksibelt og formår at tilpasse sig virksomheders naturlige udvikling.

 

Flexfone erhvervstelefoni og Skype for business

Flexfones mest benyttede funktioner

Checkmark
Åbningstider

Med automatiseret åbningstider er I sikret, at jeres kunderaltid kommer igennem - når I har åbent, og at de altid får klar besked - når I har lukket.

Checkmark
Tastemenuer

Med tastemenuer får jeres kunder fat på den rette afdeling første gang! Det sker helt automatisk, så jeres medarbejdere undgår unødige manuelle omstillinger.

Checkmark
Velkomsthilsen

Med en personlig velkomsthilsen får jeres kunder en professionel og imødekommende modtagelse - hver gang de ringer til jer.

Checkmark
 Telefonkøér

Med telefonkøér administreres jeres kundehåndtering nemt og enkelt. I vælger selv, hvilke medarbejdere der skal håndtere køerne, så jeres kunder altid får hjælp.

Checkmark
 Visuel telefonsvarer

Med en visuel telefonsvarer kan du altid ringe hurtigt tilbage eller aflytte, spole og slette dine beskeder. Og du kan gøre det via din bordtelefon, smartphone eller på Myfone.dk

Checkmark
Storskærm

Med en skræddersyet storskærm får I et godt overblik over jeres telefonkøér, status på medarbejdere, daglige kaldsstatistik og meget mere...

Kom nemt i gang

Det er utrolig nemt at komme i gang med Flexfone. Har I allerede en Office 365 Enterprise licens, så mangler I kun Flexfone. I kan derfor se frem til at komme nemt og hurtigt i gang med jeres nye kommunikationsløsning. Se mere hos vores partner Flexfone

Derfor skal du vælge Comit

  • Fuldintegreret bordtelefoni. Du opnår en rigtig god lydkvalitet, og du får samtidig en masse smarte funktioner, som du selv definerer og du altid er sikret høj kvalitet til lave omkostninger.
  • Virksomhedens telefoni i din browser. På Myfone.dk har du altid et klart overblik over dine kolleger. Hvem betjener virksomhedens telefonkøér? Hvem er ledig eller optaget? Arbejder en kollega hjemmefra, eller er sælgerne på farten?

Kontakt os vedrørende Flexfone

Bliv kontaktet af vores eksperter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.