IT Hosting -

IT Hosting

Lad os passe på dit IT-system. Så du kan fokusere på din forretning

Tænk, hvis dit IT-system bare virkede og altid var opdateret. Så du kunne fokusere på din forretning. Det er i al sin enkelthed det, hosting handler om.

En hostet cloudløsning betyder, at du lægger hele dit IT-miljø over i vores virtuelle datacentre. Vi overtager driften af alt fra applikationer til lagerkapacitet, og du får en løsning, som passer til dig.

Vi plejer at sige, at hosting er det samme som ’IT uden bøvl’. Du kan med ro i maven fokusere på jeres kerneopgaver velvidende, at vi har styr på oppetid, sikkerhed og vedligeholdelse. Du og dine medarbejdere får fuld adgang 24/7 til data, funktioner og et skræddersyet system med en oppetid på 99,9%.

KONTAKT OS NU

Store besparelser

Cloud hosting betyder store besparelser for de fleste af vores kunder. Du betaler nemlig kun for den kapacitet, der er brug for. Og du skal ikke tænke på hverken reparationer eller dyre opgraderinger. Vokser jeres forretning eller ændrer jeres behov, så kan vi sammen skrue op og ned for setup og KPI’er.

 

Skræddersyet til dig

Vi skal nok møde dig der, hvor du er. Uanset om du kommer fra et setup med on-premise hosting, har en public cloud-, private cloud- eller hybrid-løsning. Du bestemmer selv, hvilken mængde cloud-serverplads, du har brug for, og om du vil bruge os som totalleverandør eller blot til at hoste dele af jeres nuværende IT-infrastruktur.

Vi har eget datacenter med højeste sikkerhedsniveau og kan også hjælpe jer med en Cloud løsning fra fx Microsoft Azure. Uanset, hvad du vælger, er du garanteret et velafprøvet, fleksibelt, og sikkert data-setup driftet med afsæt i best practice fra ITIL.

 

Dedikeret partner

Vi har et bredt branchekendskab og ved, at drømme, krav og budgetter altid er forskellige. Derfor gør vi en dyd ud af at lære din virksomhed at kende, så vi kan rådgive dig om, hvordan vi får skruet en optimal løsning sammen for netop dig. Det kalder vi for ’Personlig IT’, og det tror vi på er det, som gør den store forskel for vores kunder.

Hos os skal ingen skal føle sig som en del af en stor maskine eller som et anonymt nummer i køen. Det er også derfor, at du altid vil opleve, at vores kompetente specialister kender dig, og tager telefonen inden for 30 sekunder, når du ringer. Eller at vi selv tænker med, stiller spørgsmål og kommer med proaktive forbedringsforslag, som kan gøre jeres processer mere effektive og give dig bedre resultater.

 

IT Hosting

7 gode grunde til at vælge IT Hosting hos Comit

Checkmark
Best practise-løsning

Få adgang til en solid, stabil og sikker enterprise-platform, som lever op til de højeste branchestandarder fra ITIL såvel som en lang række sikkerhedsprocesser såsom ekstern uvildig revision.

Checkmark
Ingen økonomiske overraskelser

Få det fulde overblik ved at kende alle implementerings-, IT- og driftsomkostninger på forhånd. Vi tilbyder lave initialomkostninger og afregner efter forbruget, så prisen løbende afspejler dit behov.

Checkmark
Fleksibel løsning

Skru op eller ned for den månedlige kapacitet og ydelse, hvis virksomheden får flere ansatte eller nye afdelinger. Vores løsninger er skalerbare og kan derfor nemt følge med vækstplaner og ændrede vilkår.

Checkmark
Branchens bedste service

Vælg mellem et bredt servicekatalog, hvor vi løbende kan skrue op og ned på KPI’er og pris, så det passer til dine behov. First Level Fix betyder, at du får kvalificeret hjælp i det øjeblik, du ringer til vores Service Desk. Og med via Comit Modern Workplace kan vi også hjælpe med support, applikations-og hardwarestyring på brugerniveau.

Checkmark
Fremtidssikret IT-infrastruktur

Regn med opdaterede systemer, automatisk backup og det højeste niveau af stabilitet og sikkerhed. Vi tilbyder SLA med en oppetidsgaranti tæt på 100% takket være konstant overvågning og en infrastruktur med redundante systemer. Vores specialister er proaktive og følger løbende med i udviklingen af de nyeste teknologier, så dit IT-system altid er opdateret.

Checkmark
Højeste sikkerhedsniveau

Beskyt dine virksomheds- og kundedata i vores innovative sikkerhedsmiljø, der konstant bliver opdateret for at sikre, at ingen kan få adgang til dine data og misbruge dine informationer. Vi er eksperter på sikkerhed og har de rigtige samarbejdspartnere og produkter på hylderne, der sikrer nattesøvnen hos vores kunder.

Checkmark
Værdi til din forretning

Vi hjælper med at frigøre ressourcerne til det, der virkelig giver værdi for din bundlinje. Vi tager os af din digitale livsnerve, så du kan fokusere på kerneopgaver, vækstplan og strategisk udvikling. Vi forstår os ikke bare på IT – men også på forretning. Vi forholder os specifikt til dine vilkår, knaster og muligheder, når vi udvikler den løsning, som bedst kan løfte din forretning.

Comit er med dig hele vejen

Vi ved, at det er et spørgsmål om tillid, når man overlader den kritiske it-infrastruktur til andre. Så det tager vi ikke let på. Vi tror på den langvarige relation, og vi investerer altid i at lære jeres virksomhed, behov og helt særlig kontekst at kende.

Vi ved også, at det tager lidt tid at vænne sig til at bruge sit nye IT-system. Derfor er vi med dig hele vejen. Det betyder, at du bestemmer, hvornår systemet er implementeret og brugbart i virksomheden. Det har vist sig at være bedst for begge parter.

Ring og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med et IT-system, der passer sig selv.

KONTAKT OS NU

Er du interesseret i at høre mere om IT Hosting hos os?