Microsoft Office 365

Vil du vide mere?

+45 4911 8800

Engang gjorde Office pakken os bedre hver især.
I dag gør den os bedre sammen

Den ny platform giver nye måder at arbejde sammen om at løse nye opgaver, og det er ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt du skal anvende Microsoft Office 365 i stedet for den gamle Office-pakke. Mulighederne udvikler sig med Microsoft Office 365, og den næste generation af kolleger har hverken forståelse eller respekt for ‘sådan har det altid været’ mentaliteten. For dem er samarbejdsmulighederne i Microsoft Office 365 nemlig helt naturlige.

Derfor er det mest meningsfyldte spørgsmål: “Hvordan får min organisation størst gevinst ud af de nye arbejdsgange, Microsoft Office 365 giver os mulighed for at indføre?”

Microsoft Office 365

Med Office 365 løftes vores produktivitet på tværs af organisationen gennem nye måder at kommunikere og samarbejde. Du får mulighed for at installere Office pakken lokalt på op til 5 PC og 5 mobile enheder pr bruger, flere brugere kan samarbejde om dokumenter i realtid, og uanset om du er på din egen PC eller ej kan du altid tilgå dine data online via din Office 365 portal.

Hos Comit hjælper vi dig med at finde inspiration til nye arbejdsgange, i stedet for hovedløst at sælge dig Office 365 licenser som om det bare er en ny måde at drikke den gamle vin på. Og så håndterer vi selvfølgelig licenser og support forbundet med dit Office 365 abonnement, mens du fokuserer på din forretning.

Kontakt os vedrørende Microsoft Office 365

Bliv kontaktet af vores eksperter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.