Office 365

Adgang til alt, overalt! Dét er Office 365!

Vi sørger for rettighed, opdatering, bruger oprettelse og administration. Vi håndterer licenser og support forbundet med dit Office 365 abonnement, mens du fokuserer på din forretning.

Microsoft Office 365

Med Office 365 vil I få nye muligheder for at kommunikere og samarbejde på, på tværs af jeres virksomhed. Med den omfattende dataudvekslings- og gemmefunktion og 1 TB personlig skylagring pr. bruger er vigtige dokumenter altid tilgængelige, når de er nødvendige. For at gøre det nemt at redigere når som helst og hvor som helst, giver Office-Suite også alle brugere muligheden for at installere Office pakken lokalt på 5 computere, 5 tabletter og 5 smartphones. Flere brugere kan samarbejde om dokumenter i realtid, og uanset om du er på din egen PC eller ej kan du altid tilgå dine data online via din Office 365 portal.

Softwarepakken fra Microsoft indeholder de lokalt installerbare fulde versioner af “Word”, “Excel”, “PowerPoint”, “Teams”, “Access”, “Publisher”, “OneNote” “Onedrive” og “Outlook” alt, hvad et moderne kontor har brug for. Med i pakken får du problemfri opgraderinger Office 365 og får opgraderinger umiddelbart efter frigivelsen, så der ikke opstår sikkerhedshuller. Derudover får du databeskyttelse, datasikkerhed og compliance.  Du kan vælge at abonnemenere som enten årlig eller månedlig fakturering.

Hvilken Microsoft Office 365 pakke passer din virksomhed?

Checkmark
Office 365 Business

Til virksomheder, der har brug for Officeprogrammer samt skybaseret fillagring og -deling. Professionel mail er ikke inkluderet.

Checkmark
Office 365 Business Premium

Bedst til virksomheder, der har brug for professionel mail. Officeprogrammer og andre virksomhedstjenester.

Checkmark
Office 365 Business Essentials

Bedst til virksomheder, der har brug for professionel mail og andre virksomhedstjenester. Officeprogrammer er ikke inkluderet.

Derfor skal du vælge Comit

Hos Comit hjælper vi dig med at finde inspiration til nye arbejdsgange, i stedet for hovedløst at sælge dig Office 365 licenser som om det bare er en ny måde at drikke den gamle vin på. Og så håndterer vi selvfølgelig licenser og support forbundet med dit Office 365 abonnement, mens du fokuserer på din forretning.

Kontakt os vedrørende Office 365

Bliv kontaktet af vores eksperter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.