Microsoft Office 365

Adgang til alt, overalt! Dét er Office 365!

First-line support. Vi sørger for rettighed, opdatering, bruger oprettelse og administration. Vi håndterer licenser og support forbundet med dit Office 365 abonnement, mens du fokuserer på din forretning.

Microsoft Office 365

Med Office 365 løftes vores produktivitet på tværs af organisationen gennem nye måder at kommunikere og samarbejde. Du får mulighed for at installere Office pakken lokalt på op til 5 PC og 5 mobile enheder pr bruger, flere brugere kan samarbejde om dokumenter i realtid, og uanset om du er på din egen PC eller ej kan du altid tilgå dine data online via din Office 365 portal.

Hvilken Microsoft Office 365 pakke passer din virksomhed?

Checkmark
Office 365 Business

Til virksomheder, der har brug for Officeprogrammer samt skybaseret fillagring og -deling. Professionel mail er ikke inkluderet.

Checkmark
Office 365 Business Premium

Bedst til virksomheder, der har brug for professionel mail. Officeprogrammer og andre virksomhedstjenester.

Checkmark
Office 365 Business Essentials

Bedst til virksomheder, der har brug for professionel mail og andre virksomhedstjenester. Officeprogrammer er ikke inkluderet.

Derfor skal du vælge Comit

Hos Comit hjælper vi dig med at finde inspiration til nye arbejdsgange, i stedet for hovedløst at sælge dig Office 365 licenser som om det bare er en ny måde at drikke den gamle vin på. Og så håndterer vi selvfølgelig licenser og support forbundet med dit Office 365 abonnement, mens du fokuserer på din forretning.

Kontakt os vedrørende Microsoft Office 365

Bliv kontaktet af vores eksperter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.