GAP Analyse

Følger dit IT sikkerheds-niveau med tiden?

Overholder I best practices i måden, jeres IT er skruet sammen? Hvad med i den daglige håndtering af brugere og data? Har I en plan for, hvad der skal ske, hvis uheldet er ude – eller hvis hackerne kommer ind?

Hos Comit har vi et samarbejde med CSIS Security Group om at hjælpe vores kunder med GAP analyser, der kommer hele vejen rundt.

Med Cyber Security GAP analysen afdækker I svagheder og mulige åbninger I jeres IT setup, inden de bliver udnyttet af en ondsindet tredjepart. Analysen har en holistisk tilgang til jeres cyber-sikkerhed, som mappes objektivt op mod best practice.

Når ‘hullerne’ er blevet identificeret, kommer CSIS Security Group med specifik rådgivning omkring hvilke projekter, der kan bringe din forretning til det næste niveau, samt hvordan du bør prioritere projekterne.

Omfanget af en GAP analyse afhænger af kundens forretning og IT setup og vil således variere fra kunde til kunde. Det samlede omfang er typisk 3-5 ikke-sammenhængende dage, hvoraf 2 er workshop-dage der kræver deltagelse fra kunden.

Kontakt os vedrørende GAP Analyse

Bliv kontaktet af vores eksperter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.