Kampagne: SMS Passcode -

Få en risikovurdering af jeres systemer

Udfyld denne, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Brugernavn og password er ikke længere nok…

Brugernavn og password er ikke længere nok til, at kontrollere identiteten på virksomhedens brugere. Med SMS Passcode fra Entrust Datacard skal hackeren bruge din mobiltelefon for at hacke dig. Med løsningen modtager du en kode på din telefon for at sikre, at det er DIG, der er ved at logge ind.

Kontakt os nu

SMS Password - sikker login
ActiveSync beskyttelse – uden kompleks MDM 

Med i løsningen fra SMS Password får du også Secure Device Provisioning, der beskytter adgangen til at synkronisere virksomhedens e-mails, kontakter og kalender uanset om det er virksomhedens eller private devices. Der kræves ingen udrulning, der er minimal administration og høj brugervenlighed – samtidig med at du ved hvem der har adgang til virksomhedens data.

SMS Password - sikker login
Password reset

Intuitiv løsning der assisterer brugerne, hvis de har glemt deres AD password, eller ved skift af password – helt uden Servicedesk involvering. Der kræves ingen udrulning, eller at brugerne skal vide hvor løsningen findes, da den selv dukker op på brugerens mobil når der er behov. Løsningen er en succes i mange virksomheder, da produktiviteten, brugertilfredsheden samt brugervaliditeten højnes.

Se mere her

Entrust Datacard MFA

Om du er On-premise, hybrid eller helt Cloud, så kan du med Entrust Datacard MFA sikre en ensartet og gnidningsfri login-oplevelse på tværs af alle virksomhedens systemer. Markedets største udvalg af Authenticators med automatisk failover, tillader at brugerne altid kan logge ind, hvor som helst, og når som helst

SMS Password - sikker login

De vigtigste fordele

Checkmark
Modtag altid OTP'er

Det er muligt at etablere meget fleksible failover-funktionaliter for at sikre, at OTP'erne (One Time Password) altid bliver leveret.

Checkmark
Godkendelse

Høj sikkerhed og meget brugervenlig metode, der automatisk tilpasser sig godkendelsesniveauet baseret på brugerens aktuelle forhold.

Checkmark
Problemfri integration

Det er meget nemt at integrere login-systemer og cloud-løsninger med SMS Passcode MFA platformen.

Checkmark
Spar på ressourcerne

Undgå at skulle involvere IT-afdelingen, hver gang en bruger glemmer sit password.

Checkmark
Sikkert at tilmelde nye enheder

Brugerne kan nemt og sikkert tilmelde nye ActiveSync-enheder uden at skulle kontakte Servicedesk for at få hjælp.

Checkmark
Real-Time beskyttelse

Alle OTP-koder genereres når man logger ind. For at undgå hacking, er ingen adgangskoder lavet på forhånd.

Vores samarbejdspartner
SMS Password - sikker login

Få IT Sikkerhed med Comit