Heimdal Security

Ransomware er den største Cybertrussel

Det er for sent at lukke hullet efter et ransomware-angreb bagefter. Så ring hellere med det samme og lad os i fællesskab fjerne nervøsiteten omkring en eventuel cybertrussel.

I øjeblikket er Ransomware til kryptering den største cybertrussel. Private brugere rammes hårdest – de udgør op til 90% af angribernes mål. Men også virksomheders data er i farezonen. Ved at filtrere trafik stopper Heimdal ransomware-angreb på alle trin: før, under og efter angrebet.

Cyberkriminelle bruger sikkerhedshullerne i dine forældede programmer i over 85% af deres angreb.

De manipulerer disse tekniske fejl i din beskyttelse til at få kontrol over din computer og inficere den med malware. Med Thor Foresight fra Heimdal patches dine programmer automatisk, og sikkerhedshullerne lukkes inden de bliver et problem for dig og din organisation.

Heimdal filtrerer al din indgående og udgående internettrafik for at registrere og blokere skadelig software og kommunikation. Derudover bliver software automatisk opdateret uden du mærker det så din PC ikke bliver inficeret med malware.

Forebygger det ukendte og fanger det kendte. Heimdal opdager trusler før de når din enhed, og forebygger datalækager og farer.

Forebygger det ukendte og fanger det kendte

Heimdal opdager trusler før de når din enhed, og forebygger datalækager og farer.

 

Thor Foresight

Thor Foresight bekæmper opstående trusler og tilføjer EDR til din eksisterende antivirus

  • Den indlejrede Darklayer GUARD giver unik trafikfiltrering til at forebygge endpoint kompromittering, blokere ondsindet internettrafik og eliminere risikoen for datalækager
  • Den proprietære VectorN Detection giver avanceret afsløring af sofistikerede trusler i trafiklaget for at forebygge og afbøde angreb
  • En jævn politik-implementering via X-Ploit Resilience eliminerer automatisk sikkerhedshuller i tredjeparters software
Thor Vigilance

Thor Vigilance er det effektive endpoint detekterings- og svarredskab

  • Bruger traditionel lokal scanning og scanning i skyen, sandboxing og bearbejdning af adfærdsændringer for en fuldt udbygget detektionsløsning
  • Lav-effekt endpoint beskyttelse inklusive signaturbaseret og generisk detektion, samt heuristikanalyse
  • Forbedrer klassiske signaturer, adfærdsanalyse og avancerede heuristikker med anvendelse af kunstig intelligens til bekæmpelse af zero-day, avancerede vedvarende trusler og ransomware-angreb

Vil du teste Heimdal gratis?

Comit har den højeste status, Platinum Partner, ved Heimdal Security Udover indgående kendskab til en lang række komplimenterende sikkerhedsløsninger, har  Comit den højeste status, Platinum Partner, ved Heimdal Security. Det betyder at du som Heimdal kunde hos Comit kan få hurtig og direkte adgang til alle ressourcer, der er udslagsgivende for succes i både implementering og daglig drift af din Heimdal løsning. Inden du beslutter dig for at kontakte os for en gratis test af Heimdal Security, er du velkommen til at læse mere om den værdi, en af vores kunder har fået ud af sin investering.

Kontakt os vedrørende Heimdal Security

Bliv kontaktet af vores eksperter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.