Forseti

Med Forseti får du fuld perimeter-beskyttelse

Få et fuldt sikkerhedsnet til
beskyttelse af din virksomhed

Med Forseti får du fuld perimeter-beskyttelse. Over 22% af alle nye domæner oprettes til ulovlige formål, og det er umuligt for dine brugere at vide nøjagtigt hvilke websteder der er helt sikre. For eksempel kan ondsindede koder ofte findes i banner-reklamer på helt legitime websteder, og et enkelt tryk på denne, kan betyde at malware downloades til brugerens PC. Med Forseti blokeres adgang til websteder og servere, der er inficereret med malware.

Forseti beskytter perimeteren, og dermed alle endpoints, telefoner og anden IOT der er logget på virksomhedens netværk. Derudover stopper Forseti også kommunikation fra eventuelle eksisterende malware og undgår datalækager ved at registrere og blokere ondsindet trafik som APT og ransomware.

Forseti kan leveres som en simpel perimeter-beskyttelse, men kan også leveres som responspakke, hvor Heimdal Security kontakter dig, hvis der er virus, eller tegn på at angreb er undervejs. (Add on detection & response)

Fordele ved at bruge Forseti 

  • Ingen endpoint installation
  • Opdager avancerede netværkstrusler
  • Nem implementering
  • Kører i både aktive og passive tilstande
  • Machine learning drevet af intelligens
  • Forebygger datalækage hvis netværk  inficeres
  • Blokerer ondsindet webindhold

 

Forseti er er kompatibel med:
DNS forwarding perimeterbaseret DNS-filter

Derfor skal du vælge Comit

Udover indgående kendskab til en lang række sikkerhedsløsninger, har Comit den højeste status, som Platinum Partner hos Heimdal Security. Det betyder at du som Heimdal kunde hos Comit kan få hurtig og direkte adgang til alle ressourcer, der er udslagsgivende for succes i både implementering og daglig drift af din Heimdal løsning.

Kontakt os vedrørende Forseti

Bliv kontaktet af vores eksperter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.