SMS Passcode

SMS Passcode er lidt som en dørmand.
Bare helt uden voldelige tendenser

Brugernavn og password er ikke længere nok til at kontrollere identiteten på dine brugere. De traditionelle hard- og soft-token løsninger giver ikke længere tilstrækkelig beskyttelse mod trusler.

SMS Passcode (en del af Entrust Datacard) leverer sikkerhed, brugervenlighed, nem administration og fornuftigt afkast med en række mulige tilføjelser.

Uanset, om du ønsker at beskytte cloud-applikationer, VPN, Webmail, VDI eller lignende, så kan SMS Passcode tilbyde den integration og skalerbarhed, som du har brug for. Løsningen understøtter en lang række loginsystemer til både fjernadgang og cloud-tjenester. Platformen er designet til at integrere med de mest populære tredjepartssystemer for at garantere en sikker og nem login-oplevelse.

Om du er On-premise, hybrid eller helt Cloud, så kan du med Entrust Datacard MFA sikre en ensartet og gnidningsfri login-oplevelse på tværs af alle virksomhedens systemer. Læs mere her.

 

Fordele ved at bruge MemoPasscodes™

Checkmark
Uovertruffen pålidelighed.

Den avancerede OTP-leveringsplatform og automatiske failover-mekanisme sikrer, at OTP-koderne altid når frem til brugerne, uanset hvor og hvornår de logger ind.

Checkmark
Lokationsbestemt afsendelse

Løsningen kan konfigureres til automatisk at vælge den bedst egnede OTP-leveringsmetode ud fra brugerens login-kontekst.

Checkmark
Status-feedback

SMS Passcode leverer status-feedback, som sætter brugeren i stand til at følge login-processen, som den skrider frem. Status-feedback skaber tillid hos brugeren og reducerer antallet af helpdesk-opkald.

Checkmark
MemoPasscodes™

Med MemoPasscodes™ benyttes bogstavkombinationer på en innovativ måde for at forsyne brugerne med letlæselige koder, som er nemme at huske, og som bidrager til at understøtte den intuitive login-procedure.

Checkmark
Flash-SMS

Som standard sendes OTP-koderne som Flash-SMS, der automatisk vises på brugerens mobiltelefon. Ingen brugerhandling er nødvendig. En ekstra fordel er at Flash-SMS ikke bliver gemt på mobiltelefonen. Almindelig SMS understøttes som valgmulighed

Derfor skal du vælge Comit

Trusselsbilledet har udviklet sig ganske dramatisk, og hackere har værktøjer til rådighed, som er mere avancerede end nogensinde. En undervurdering af disse trusler kan have altødelæggende konsekvenser for din organisation, men vi kan hjælpe dig.

Med SMS Passcode kan vi gennemføre opsætning og komme i gang på ganske kort tid. Og med Comit’s øvrige viden om både trusselsbillede og sikkerhedsteknologi samt adgang til den bedst mulige konsulentbistand hvis uheldet er ude, er vi et naturligt førstevalg.

Kontakt os vedrørende SMS Passcode

Bliv kontaktet af vores eksperter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.