Veritas Information Map

Vi danskere producerer data som aldrig før.
Vi er bare ikke specielt gode til at slette dem igen.

Veritas Information Map hjælper med at rydde op i unødvendige data og give et overblik over dine filer uanset om det er gemt lokalt eller i skyen.

Er du i tvivl om, hvorvidt dine data er beskyttet på passende vis, og hvorvidt det kan eller bør slettes. Mange oplever at når de skal finde vigtige data, tager det meget lang tid, og at det typisk koster for meget. Ved du hvilken type data du har, hvorfor du har den og hvornår den sidst har været benyttet, eller hvem der benytter den? Ofte har virksomheder ikke overblik over disse data.

Veritas Information Map hjælper med at løse disse udfordringer ved at give et komplet billede af virksomhedens data på tværs af infrastrukturen. Virksomheden kan få indsigt og synlighed i  filstrukturen og opnå en bedre viden om indhold og brugen af data.

Med persondataforordningens indførelse i 2018 er det blevet kritisk at få overblikket, sikre adgang og brugen af data og dokumentere processerne omkring filhåndteringen. Med det rette værktøj kan du få overblik. Ikke kun over data, der er lagret lokalt, men også data i Office 365, OneDrive, Azure, Google Drive, SharePoint eller andre cloud services.

 

Få overblik med Veritas Information Map

Veritas tilbyder data connectors til over 20 af de vigtigste datakilder. Det betyder, at du med Information Map kan få et overblik over hvilke data virksomheden egentlig har liggende, og om data ligger på din egen infrastruktur eller i en cloud løsning.

Muligheder med Information map

Checkmark
Bedre beskyttelse

Identificer de data der » udgør en risiko

Checkmark
Digital transformation

Reducer mængden af data der skal i skyen

Checkmark
Hvad skal slettes

Hvilke data skal man have fokus på først at sikre, klassificere, bevare eller endda at slette?

Checkmark
Få overblikket

Hvilke data har man opbevaret? Hvem ejer data? Hvor ligger data henne? Er data lokalt eller i skyen

Checkmark
Bedre økonomi

Nedbring omkostningerne til håndtering af data

Checkmark
Find persondata

Identificer hvor man potentielt har persondata liggende

Checkmark
Bedre beslutninger

Lettere at tage kvalificerede beslutninger. Slut med at tage beslutninger om data i blinde.

Checkmark
Lettere at rydde op

Let at finde forældede data, data uden en ejer, og ikke-relevante data

Derfor skal du vælge Comit

Comit er Silver Partner hos Veritas. Det betyder  blandt andet, at vi har ressourcerne til at hjælpe dig i gang med en gratis Proof of Concept (POC) på Veritas Information Map. En POC kan vare op til 60 dage, men vil kræve minimale ressourcer fra jeres side. Til gengæld vil I allerede efter mindre end en dag have komplet indblik i op til 100 TB data.

Kontakt os vedrørende Veritas Information Map

Bliv kontaktet af vores eksperter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.