Heimdal Security

Vil du vide mere?

+45 4911 8800

Heimdal foto

Blokerer cybertrusler før det går galt…

Heimdal filtrerer al din indgående og udgående internettrafik for at registrere og blokere levering af skadelig software og kommunikation og installerer tilgængelige opdateringer automatisk og lydløst, for at lukke sårbarheder før ondsindet kode kan udnytte dem til at inficere din pc med malware.

Via sin evne til at filtrere trafik stopper Heimdal ransomware-angreb på alle trin: før, under og efter angrebet. Ransomware til kryptering er den største cybertrussel i øjeblikket – ingen tvivl om det. Og private brugere rammes hårdest – de udgør op til 90% af angribernes mål.

Cyberkriminelle bruger sikkerhedshullerne i dine forældede programmer i 85% af deres angreb. De manipulerer disse tekniske fejl i din beskyttelse til at få kontrol over din computer og inficere den med malware. Med Thor Foresight fra Heimdal patches dine programmer automatisk, og sikkerhedshullerne lukkes inden de bliver et problem for dig og din organisation.

Få kontrol over dine data med Heimdal Security

 •  Blokerer af skadelig web trafik, inden de når din pc   Heimdal logo
 •  Tilføjer værdi til ethvert Antivirus og forbedrer enhver firewall
 •  Styrker og respekterer dit privatliv
 • Automatiseret sårbarheds-patching
 • Løsningen overvåges af Heimdal Security

Sådan blokerer du ransomware

Heimdal vil passe perfekt ind i dine sikkerhedsvaner

 • Det fungerer proaktivt for at blokere ransomware, inden det har en chance for at kryptere dine data;
 • Det drives af omfattende viden om cyberkriminel infrastruktur, såsom servere og websteder, der bruges til at sprede ransomware;
 • Det er 100% kompatibelt med alle antivirus/antimalware-programmer (Heimdal scanner din internettrafik, ikke dine filer eller programmers koder).

 

Luk dine  sikkerhedshuller

Styrk din sikkerhed ved at lukke sikkerhedshuller, der misbruges i cyberangreb. Heimdal kombinerer automatiske softwareopdateringer med kraftfuld trafikscanning for at give en effektiv sikkerhed imod udnyttelseskit.

 • Heimdal leveres med en softwarestyring, der automatisk opdaterer din sårbare software, så du ikke er nødt til at gøre det manuelt.
 • Heimdal, der er drevet af et stort kendskab til cyberkriminel infrastruktur, blokerer udnyttelseskit fra at downloade og installere malware på din computer;
 • Og det forhindrer dataudslip og botnet-registrering.Her er nogle af de cybertrusler, som Heimdal blokerer med sin unikke form for proaktiv beskyttelse:

 

Sådan sikrer du dig imod økonomisk malware

Beskyt dine økonomiske data og ressourcer imod cyberkriminel indtrængen. Ved at bruge sin unikke viden blokerer Heimdal skadelige forbindelser, der prøver at få fat på og stjæle dine fortrolige økonomiske oplysninger.

At holde cyberkriminelle væk fra dine lommer (og bankkonti) kræver lidt hjælp. Mere end dit antivirusprogram kan levere. Det er der, hvor Heimdal kommer ind.

Derfor skal du vælge Comit

Udover indgående kendskab til en lang række komplimenteren  de sikkerhedsløsninger har  Comit den højeste status, Platinum Partner, ved Heimdal Security. Det betyder at du som Heimdal kunde hos Comit kan få hurtig, direkte adgang til alle ressourcer, der er udslagsgivende for succes i både implementering og daglig drift af din Heimdal løsning.

Kontakt os vedrørende Heimdal Security

Bliv kontaktet af vores eksperter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.