Incident Response Retainer-aftale

Incident Response Retainer-aftale

Vær forberedt på IT-angreb

Styrk din IT-sikkerhed med innovative, teknologiske
løsninger, der kan beskytte din forretning.

 

De fleste hacker-angreb sker uden for den normale kontortid, så det er nødvendigt at have en aftale. Når du og din virksomhed har en 24/7 Incident Response Retainer-aftale med CSIS, kan du ringe i det øjeblik et sikkerhedsbrud registreres. Sikkerhedsbrud kan være uautoriserede pengeoverførsler, målrettede angreb, datalækager eller ransomware.
Incident Response-teamet tilbyder virksomheder hurtig on-site hjælp til at håndtere alt fra små malware-infektioner til avancerede og vedvarende IT-angreb. Teamet får hurtigt et overblik over omfanget af et IT-angreb og begynder straks at løse problemet ved hjælp af teknikker til at isolere og rette op på kompromitterede netværk. CSIS Incident Response-teamet analyserer systemer og netværket, dine logfiler og eventuel den malware, der er tilstede. Derefter giver vi dig et anbefalet handlingsforløb.
Tiden, det tager at foretage vurderingen, varierer baseret på hændelsen og de tilgængelige oplysninger. Du bliver muligvis bedt om at give fjernadgang, køre detekteringsværktøjer (leveret af CSIS) og / eller give fysisk adgang til en eller flere enheder på dit netværk. Når truslen om en hændelse er blevet afhjulpet, skifter fokus til at gendanne dine påvirkede systemer.

Fordele

Checkmark
Garanti for lynhurtigt svar

Når du opdager et sikkerhedsbrud bliver dit opkald besvaret med det samme af IR-hotline

Checkmark
Hurtig on-site hjælp

Når du er blevet ramt står vores eksperter klar til at hjælpe dig med det samme

Checkmark
Dedikeret telefonstøtte 24/7

Incident Response-teamet vurderer sikkerhedsbruddet og via telefon eller online møde får du den hjælp der er behov for

Checkmark
Undersøgelse af angrebet

Incident Response-teamet analyserer system- og netværksressourcer plus logs og malware enten på stedet eller ved hjælp af fjernadgang

Checkmark
Giver et anbefalet handlingsforløb

Rapport om hændelsen, herunder anbefalinger om hvad der skal gøres

Checkmark
Udrydder alle spor af truslen

Når truslen er blevet afhjulpet, fjernes alle spor af truslen og dine inficerede systemer gendannes

Comit anbefaler CSIS Incident Response Retainer-aftale

Vi anbefaler Incident Response Retainer-aftale fra CSIS, da det er mennesker der står bag løsningerne og ikke maskiner. CSIS team består af over 60 eksperter inden for IT Sikkerhed fra over 20 lande og de hjælper offentlige og private virksomheder til at sikre kontinuiteten, mindske tab og forbedre IT-sikkerheden. CSIS Security Group blev grundlagt i København i 2003 og er en førende uafhængig leverandør af cybersikkerhedstjenester i Europa. Virksomheden er anerkendt af Gartner Group for dens Cyber ​​Threat Intelligence og Managed Detection and Response-kompetencer.

Kontakt os vedrørende Incident Response Retainer-aftale

Bliv kontaktet af vores eksperter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.