SMS Passcode

SMS Passcode

Nem og sikker adgang med SMS Passcode

En multi-faktor løsning fra SMS Passcode sikrer, at kun godkendte brugere kan få adgang til
virksomhedens systemer. Fordelen ved dette system, er, at det tilpasser sig din eksisterende
infrastruktur. Systemet virker i realtid, hvilket vil sige, at der genereres og afsendes en engangs-
kode til det tilknyttede mobilnummer i det øjeblik, medarbejderen forsøger at tilgå systemet.

Om du er On-premise, hybrid eller helt Cloud, så kan du med Entrust Datacard MFA sikre en ensartet og gnidningsfri login-oplevelse på tværs af alle virksomhedens systemer.

Få en risikovurdering af jeres systemer

Fordele ved at bruge SMS Passcode

Checkmark
Uovertruffen pålidelighed.

Den avancerede OTP-leveringsplatform og automatiske failover-mekanisme sikrer, at OTP-koderne altid når frem til brugerne, uanset hvor og hvornår de logger ind.

Checkmark
Lokationsbestemt afsendelse

Løsningen kan konfigureres til automatisk at vælge den bedst egnede OTP-leveringsmetode ud fra brugerens login-kontekst.

Checkmark
Status-feedback

SMS Passcode leverer status-feedback, som sætter brugeren i stand til at følge login-processen, som den skrider frem. Status-feedback skaber tillid hos brugeren og reducerer antallet af helpdesk-opkald.

Checkmark
MemoPasscodes™

Med MemoPasscodes™ benyttes bogstavkombinationer på en innovativ måde for at forsyne brugerne med letlæselige koder, som er nemme at huske, og som bidrager til at understøtte den intuitive login-procedure.

Checkmark
Flash-SMS

Som standard sendes OTP-koderne som Flash-SMS, der automatisk vises på brugerens mobiltelefon. Ingen brugerhandling er nødvendig. En ekstra fordel er, at Flash-SMS ikke bliver gemt på mobiltelefonen. Almindelig SMS understøttes som valgmulighed

Derfor skal du vælge Comit

Trusselsbilledet har udviklet sig ganske dramatisk, og hackere har værktøjer til rådighed, som er mere avancerede end nogensinde. En undervurdering af disse trusler kan have altødelæggende konsekvenser for din organisation, men vi kan hjælpe dig.

Med SMS Passcode kan vi gennemføre opsætning og komme i gang på ganske kort tid. Og med Comits øvrige viden om både trusselsbillede og sikkerhedsteknologi samt adgang til den bedst mulige konsulentbistand, hvis uheldet er ude, er vi et naturligt førstevalg.

Kontakt os vedrørende SMS Passcode

Bliv kontaktet af vores eksperter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.