Application Control

Application Control

KONTROL & OVERBLIK

Nem administration og styring af applikationsadgang

Application Control er en ny måde at administrere applikationer og tildele brugerrettigheder på. Den er meget brugervenlig og nem at integrere.

 

Øget synlighed og Avanceret rapportering

Application Control giver dig øget overblik over, hvad der sker på de forskellige endpoints. De forud- og brugerdefinerede regelsæt sikrer, at dine medarbejdere ikke får adgang til ulovlig software eller apps, selvom de kører med administratorrettigheder. Derudover får du avancerede rapporteringsfunktioner, der kan hjælpe dig med at se brugerens aktivitet, hvis en hændelse kræver undersøgelse.

 

Lås op for alle funktioner i adgangsstyring

Gennemgå applikationens whitelisting og blacklisting, og frigør alt i din adgangs-styringsløsning. Tillad og bloker applikationer baseret på certifikat, navn, MD5-hash, filsti og udgiver. Du kan bruge det foruddefinerede regelsæt eller oprette dit eget. Med dette værktøj får du et godt overblik over, hvordan din adgangsstyringsløsning ser ud.

 

Kraftfuld cyberbeskyttelse

Hvis du bruger Application Control sammen med Privileged Access Management får du den nyeste teknologi inden for trusselsforebyggelse. Derudover vil Application Control i kombination med Threat Prevention og Endpoint Detection-løsningerne smelte sammen til en kraftfuld, samlet EPDR-pakke. Ved at bruge pakkerne sammen får du altså cyberbeskyttelse hele vejen rundt.

Se filmen om Application Control fra Heimdal Security

 

 

Fordele med Application Control

  • Få øget synlighed over, hvad der sker på endpoints og rapporteringsfunktioner, for at se aktivitet
  • Lås op for alle funktioner og få et godt overblik over hvordan din adgangsstyringsløsning ser ud
  • Få kraftfuld cyberbeskyttelse ved at kominere med andre Heimdalprodukter

Derfor skal du vælge Comit

Udover indgående kendskab til en lang række sikkerhedsløsninger, har Comit den højeste status, som Platinum Partner hos Heimdal Security. Det betyder at du som Heimdal kunde hos Comit kan få hurtig og direkte adgang til alle ressourcer, der er udslagsgivende for succes i både implementering og daglig drift af din Heimdal løsning.

Kontakt os vedrørende Application Control

Bliv kontaktet af vores eksperter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.