Email Security

Email Security

E-MAIL BESKYTTELSE

Avanceret trusselsbeskyttelse

Vi modtager ofte uønskede e-mails, der i bedste fald er irriterende og i værste fald ondsindede. Sidstnævnte kan forårsage betydelig skade på din computer og din virksomhed. Spam e-mails er i dagen voksende trussel mod din samlede IT-sikkerhed, da IT-kriminelle kan udnytte din virksomheds e-mail til at stjæle legitimationsoplysninger og få adgang til dine data.


Comit anbefaler Email Security, der beskytter din indbakke. Email Security anvender en række avancerede teknologier til at registrere og blokere spam, malware og ransomware-trusler. Email Security giver din virksomhed en effektiv beskyttelse mod spam og er designet til effektivt at håndtere vedhæftede filer og uønsket indhold. 

Heimdal™ Email Security overvåger al e-mailkommunikation for at afværge angreb. Ved hjælp af særlige teknikker bliver hele angrebskæden kontrolleret. Email Security undersøger adfærd, kode og sammensætning for at fjerne skadelige webadresser, vedhæftede filer og phishing e-mails, som sikrer, at enhver skadelig e-mail, både indgående og udgående, effektivt registreres og stoppes. 

Normale e-mails leveres til indbakken, mens spam e-mails sættes i karantæne. Den enkelte bruger kan få adgang til deres e-mails i karantæne ved hjælp af en personlig karantænerapport. Administratoren kan definere, hvilken type e-mails, brugerne kan gendanne fra karantæne.

Email Security kan benyttes til at understøtte compliance og GDPR ift. Sikker Post.

Email Security findes i to sikringsniveauer: en standard og et advanced niveau. Hver af niveauerne kan du læse mere til herunder. Yderligere tilbyder vi Heimdal™ Email Fraud Prevention som beskytter dig mod e-mail fraud, CEO fraud og kompromittering af virksomhedens e-mail med avancerede sikkerhedsfeatures.

Vil du høre mere omkring Heimdal™ Email Security og Heimdal™ Email Fraud Prevention så se videoen herunder.

 

Fordele med Email Security

  • ATP scanning af mails indefra og opdage skjult malware
  • Blokere spam
  • Filtrerer e-mails med ondsindede IP’er, domæner og URL’er
  • Beskytter mod phishing & CEO fraud
  • Fjerner malware i vedhæftede filer

Derfor skal du vælge Comit

Udover indgående kendskab til en lang række sikkerhedsløsninger, har Comit den højeste status, som Platinum Partner hos Heimdal™ Security. Det betyder at du som Heimdal™ kunde hos Comit kan få hurtig og direkte adgang til alle ressourcer, der er udslagsgivende for succes i både implementering og daglig drift af din Heimdal™ løsning.

Kontakt os vedrørende Email Security

Bliv kontaktet af vores eksperter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.