Next-Gen Antivirus & MDM

Next-Gen Antivirus & MDM

ENDPOINT DETECTION

Scanner og overvåger for
mistænkelig aktivitet

Der er brug for avancerede værktøjer for at sikre, at IT-kriminelle ikke kompromitterer dine systemer. Derfor anbefaler vi et værktøj som Next-Gen Antivirus & MDM, der gør det muligt at overvåge filer og beskytte endpoints mod malware, ransomware, APT’ere og andre trusler.

 

Next-Gen Antivirus & MDM er en antivirus-løsning, der bruger et virus-scanningsværktøj baseret på signaturbaseret kodescanning med hele syv unikke scanningsmetoder. Du får fx en hurtigscanning og en aktiv processcanning, der kontrollerer alle igangværende processer for trusler. Filerne kategoriseres i enten inficerede filer eller mistænkelige filer, som du manuelt kan gennemgå og tage action på.

Konstant overvågning

Alle ukendte filer, der ikke kan kategoriseres af den signaturbaserede filscanning, bliver sendt til Heimdals cloud-scanning. Her blokeres filen, hvis der bliver fundet virus.

Ændrede hackermetoder gør, at det er afgørende, at man hurtigt kan opdage og fjerne malware for at styrke IT-sikkerheden. Programmet overvåger konstant processer ved hjælp af kunstig intelligens. På den måde kan man være sikker på, at der ikke sker ulovlige handlinger på filer, der allerede er på computeren eller på nye filer, der downloades.

Next-Gen Antivirus & MDM er et relevant add-on modul til Threat Prevention Endpoint.

Se filmen om Next-Gen Antivirus & MDM fra Heimdal Security

Fordele med Next-Gen Antivirus & MDM

  • Overvåger aktivitet for at beskytte endpoints mod trusler
  • Scanner filer i realtime eller scanner efter behov
  • Sender alle ukendte filer til Heimdals cloud for scanning
  • Udfører live-processovervågning
  • Fuld EDR-løsning

Derfor skal du vælge Comit

Udover indgående kendskab til en lang række sikkerhedsløsninger, har Comit den højeste status, som Platinum Partner hos Heimdal Security. Det betyder at du som Heimdal kunde hos Comit kan få hurtig og direkte adgang til alle ressourcer, der er udslagsgivende for succes i både implementering og daglig drift af din Heimdal løsning.

Kontakt os vedrørende Next-Gen Antivirus & MDM

Bliv kontaktet af vores eksperter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.