Ransomware Encryption Protection

AVANCERET BESKYTTELSE OG BLOKERING

Ønsker du at stoppe ransomware?

Så start her. Comit tilbyder avanceret beskyttelse og blokering af ransomware-kryptering, så du slipper for enhver ondsindet krypteringsproces.

Heimdals anti-ransomware er den eneste antiransomware teknologi der er i stand til blokere alle skadelig krypteringer. Når du har konfigureret din Ransomware Encryption Protection, behøver du ikke bekymre dig om ransomware nogensinde igen, da det efterfølgende vil blokere enhver krypterings forsøg som standard.På grund af avanceret intelligens, kan der skelnes mellem det normale operativsystem krypteringsprocesser og ondsindet forsøg.

Du får fuld kontrol over den proces, der kører på dit endpoint. Krypteringsbeskyttelsen er den eneste sikkerhedsløsning på markedet, der kan kortlægge en tidligere ukendt ondsindet aktivitet og forhindre det i at angribe dine følsomme filer.

Fordele med Ransomware Encryption Protection

  • Kompatibelt med ethvert antivirusprogram
  • Få fuldstændig beskyttelse mod Zero-Day trusler
  • Sikre dine netværk og endpoints mod ondsindede krypteringsforsøg
  • Forhindre datalækager

Derfor skal du vælge Comit

Udover indgående kendskab til en lang række sikkerhedsløsninger, har Comit den højeste status, som Platinum Partner hos Heimdal Security. Det betyder at du som Heimdal kunde hos Comit kan få hurtig og direkte adgang til alle ressourcer, der er udslagsgivende for succes i både implementering og daglig drift af din Heimdal løsning.

Kontakt os vedrørende Ransomware Encryption Protection

Bliv kontaktet af vores eksperter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.