Remote Desktop

REMOTE DESKTOP

Tilslut eksternt når som
helst og hvor som helst

Fjernadgang til teknisk support, der understøtter en bred vifte af enheder, inklusiv Windows, Mac, Android og iOS. Få nemt adgang til dine medarbejdere og kunder, uanset deres placering, med en sikker og stabil forbindelse, der garanterer fremragende billede- og lydkvalitet

 

Med Heimdal™ Remote Desktop vil du kunne oprette forbindelse til enhver endpoint, uanset operativsystem, og yde support lige meget hvor du er via dashboard eller agent.

Du kan let forbinde med dine medarbejdere og kunder hvor som helst og når som helst, enten via dit Heimdal-dashboard eller din desktop-agent. Hvis du har kunder udenfor din lokale gruppe eller netværk kan du nemt inviter dem til en fjernsupport-session fra dit dashboard uden der er behov for at installere yderligere software.

Heimdal Remote Desktop tilbyder branchens bedste beskyttelse til alle typer af sessioner, med dobbeltkryptering af RSA 2048/4096 og AES-256 samt multi-factor authentication (MFA). Hvis du ønsker endnu stærkere sikkerhed kan du tilføje Heimdal-løsninger såsom Privileged Access Management (PAM) og Application Control (AC). Det vil gøre at du får en forbedret sessionstyring og kontrol over filafviklingsmiljøet, next-gen antivirus med Ransomware Encryption Protection (REP) mod filbaseret malware m.m.

Med Heimdal Remote Desktop kan du nemt tilbyde fjernsupport til dine medarbejdere eller kunder, uden behov for proprietære fjernadgangs-tools eller ekstra fjernskrivebordslicenser. Få ubegrænset adgang til fjernsessions uden ekstra licenskrav.

Heimdal Remote Desktop er en integreret tilgang til fjernadgang og -kontrol for virksomheder, der giver dit supportteam mulighed for at arbejde mere effektivt og fra en enkelt applikation.

Med RMD er det ikke nødvendigt at bede kunder eller medarbejdere om at installere specialiserede fjernskrivebordsværktøjer på deres enheder. De kan bare tilslutte sig hvor som helst og når som helst og fra enhver enhed.

Fordele med Remote Desktop

  • Få nemt fjernadgang og -kontrol til enhver enhed og operativsystem
  • Invitere flere supportere til samme session
  • Mulighed for at samarbejde med andre supportere
  • Del filer, medier som skærmdeling, clipboard-deling, indholdsdeling, ultrahøj kvalitet streaming
  •  Indstillinger for skærmdeling under session omfatter tastatur- og musstyring og justering af streamingkvaliteten

Derfor skal du vælge Comit

Udover indgående kendskab til en lang række sikkerhedsløsninger, har Comit den højeste status, som Platinum Partner hos Heimdal Security. Det betyder at du som Heimdal kunde hos Comit kan få hurtig og direkte adgang til alle ressourcer, der er udslagsgivende for succes i både implementering og daglig drift af din Heimdal løsning.

Kontakt os vedrørende Remote Desktop

Bliv kontaktet af vores eksperter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.