Threat-hunting & Action Center

Threat-hunting og Action Center

THREAT-HUNTING & ACTION CENTER HUB

Find avancerede trusler og angreb og afhjælp det nemt

Threat-hunting og Action Center giver dig realtidsopdagelse, information om trusler og data om angreb og mulighed for at reagere på avancerede trusler uden at skulle have ekstern hjælp

 

Heimdal® Threat-hunting og Action Center er en revolutionerende platform, der er fuldt integreret med Heimdal-løsningssuite. Designet til at give sikkerhedsteamet en avanceret trussel-centreret visning af deres IT-landskab, og klassificere og prioritere sikkerhedsrisici, jagte anomalier og neutralisere trusler i et sikkert miljø. Interne team har mulighed for at beskytte kritiske virksomhedsinfrastrukturer og reagere på avancerede trusler uden behov for ekstern ekspertise eller forstærkninger. Dette sker alt sammen bag kulisserne uden at forstyrre brugere eller påvirke produktiviteten og samtidig tilføje handlingsevnen til suite.

Giv din traditionelle ATP et ekstra skub med XTP Engine. XTP Engine er Heimdals forbedrede løsning til avanceret trusselsbeskyttelse (ATP), der hjælper med at beskytte dig mod cyberangreb ved at identificere infiltration forsøg i deres tidlige stadier med avancerede værktøjer. XTP Engine analyserer systemets logfiler for at opdage og sortere trusler med større nemhed og nøjagtighed. Det opnår en imponerende dækning på 95% af Windows-systemer med specifikke teknikker fra MITRE ATT&CK.

Fordele med Remote Desktop

  • Fuldt integreret med Heimdal-løsningssuite
  • Indsigt i, hvad der skal ledes efter
  • Giv ansatte mulighed for at tage magten over cybersecurity med realtidsinspirationer og risikoscoring
  • Hjælper med at undersøge og lukke sikkerhedshuller med handlingsorienterede kontroller
  • Let at skifte til undersøgelse og handlingstilstand

Derfor skal du vælge Comit

Udover indgående kendskab til en lang række sikkerhedsløsninger, har Comit den højeste status, som Platinum Partner hos Heimdal Security. Det betyder at du som Heimdal kunde hos Comit kan få hurtig og direkte adgang til alle ressourcer, der er udslagsgivende for succes i både implementering og daglig drift af din Heimdal løsning.

Kontakt os vedrørende Threat-hunting & Action Center

Bliv kontaktet af vores eksperter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.