Threat Prevention Endpoint

TRUSSELFORBYGGELSE

Den ultimative endpoint løsning

Det er helt essentielt at beskytte de forretningskritiske applikationer, der er centrale for virksomhedens daglige drift.

 

Virksomheder har i dag brug for avancerede værktøjer til at holde deres forretningsapplikationer beskyttet mod IT-kriminelle og kompromittering. Med Threat Prevention Endpoint får du indbygget Darklayer GUARD™, som er et malware-kommunikationsfilter, der forhindrer trusler udefra og hjælper med at sikre din virksomhed mod malware og ransomware, så dine endpoints er beskyttet.

Det er ikke let at beskytte dine slutpunkter mod nutidens cybertrusler. Ofte er det en ny og ukendt trussel. Med VectorN Detection, sikrer beskyttelse imod malware uafhængigt af systemprocesser. Du vil få en effektiv trafikovervågning, som holder øje med kommunikationen mellem webbrowser/mailprogram og netværket. Der bruges Machine learning for at stoppe angreb, som antivirus ikke finder.

Darklayer GUARD™ og VectorN Detection™ arbejder i synergi for at opdage og neutralisere trusler, der ellers ville omgå traditionelle firewall- eller antivirus løsninger. Kører proaktivt og ugenerede i baggrunden og sænker derved ikke din webtrafik.

Se filmen om Threat Prevention Endpoint fra Heimdal Security

 

Fordele med Threat Prevention Endpoint

  • Proaktiv Next-Gen endpoint sikkerhed
  • Forudsig trusler med AI-drevet intelligens
  • Flere sikkerhedslag drevet af Machine Learning
  • Opdag trusler, der er målrettet mod processer, URL’er og brugere

Derfor skal du vælge Comit

Udover indgående kendskab til en lang række sikkerhedsløsninger, har Comit den højeste status, som Platinum Partner hos Heimdal Security. Det betyder, at du som Heimdal kunde hos Comit kan få hurtig og direkte adgang til alle ressourcer, der er udslagsgivende for succes i både implementering og daglig drift af din Heimdal løsning.

Kontakt os vedrørende Threat Prevention Endpoint

Bliv kontaktet af vores eksperter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.