Threat Prevention Network

Threat Prevention Network

TRUSSELFORBYGGELSE

Fuld DNS-beskyttelse med
Threat Prevention Network

Comit tilbyder effektiv IT-sikkerhed til din virksomhed, hvor vi tager udgangspunkt i dine medarbejdere, din virksomheds risikoprofil og i trusselsbilledet generelt

 

Alt, der kan forbindes til internettet, kan hackes. De enheder, som kan kobles til internettet – ikke mindst de mange nye enheder indenfor IOT – Internet Of Things – udgør en risiko for, at hackere kan skaffe sig adgang til virksomhedens digitale verden og gøre uoprettelig skade.

Løsningen på dette problem er Threat Prevention Network, der beskytter hele virksomhedens lokalnet og dermed de enheder, der er koblet på, såsom PC’er, mobiltelefoner, printere etc. Beskyttelsen kræver ikke nogen installation på de enkelte enheder og der blokeres for skadelig indgående og udgående trafik til og fra enheder, der er logget på virksomhedens netværk. Dette gælder også for enheder, der er koblet på virksomhedens gæstenet. Threat Prevention Network fjerner ikke ondsindet aktivitet, men blokerer adgangen til kriminelle sites og sikrer, at vira, malware og lign. ikke kan spredes internt i jeres netværk.

Threat Prevention Network kombineres ofte med Threat Prevention Endpoint, da endpoint opnår en endnu større sikkerhed, da det også bliver sikret uden for virksomheden lokalnet – som i disse tider er yderst relevant nu da flere og flere medarbejder arbejder hjemmefra.

Se filmen om Threat Prevention Network fra Heimdal Security

 

Fordele med Threat Prevention Network

  • Fungerer både i aktive og passive tilstande
  • Machine learning
  • Forhindrer datalækage, hvis netværk inficeres
  • Blokerer websites med ondsindet indhold
  • Ingen efterfølgende administration og vedligeholdelse for kunden
  • Nem implementering
  • Opdager avancerede netværkstrusler
  • Ingen klientinstallation

Derfor skal du vælge Comit

Udover indgående kendskab til en lang række sikkerhedsløsninger, har Comit den højeste status, som Platinum Partner hos Heimdal Security. Det betyder at du som Heimdal kunde hos Comit kan få hurtig og direkte adgang til alle ressourcer, der er udslagsgivende for succes i både implementering og daglig drift af din Heimdal løsning.

Kontakt os vedrørende Threat Prevention Network

Bliv kontaktet af vores eksperter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.