MailSentry e-mail security™

Avanceret trusselsbeskyttelse

Vi modtager ofte uønskede e-mails, der i bedste fald er irriterende og i værste fald ondsindede.

Sidstnævnte kan forårsage betydelig skade på din computer og din virksomhed. Spam e-mails er i dag en voksende trussel mod din samlede IT-sikkerhed, da IT-kriminelle kan udnytte din virksomheds e-mail til at stjæle legitimationsoplysninger og få adgang til dine data.

Comit anbefaler Thor MailSentry™ e-mail-security, der beskytter din indbakke ved at anvende en række avancerede teknologier til at registrere og blokere spam, malware og ransomware-trusler. MailSentry giver din virksomhed en effektiv beskyttelse mod spam og er designet til effektivt at håndtere vedhæftede filer og uønsket indhold. 

Thor MailSentry™ e-mail-security overvåger al e-mailkommunikation for at afværge angreb. Ved hjælp af særlige teknikker bliver hele angrebskæden kontrolleret. Thor MailSentry™ undersøger adfærd, kode og sammensætning for at fjerne skadelige webadresser, vedhæftede filer og phishing e-mails.

En række kontroller og IP-scanninger sikrer, at enhver skadelig e-mail, både indgående og udgående, effektivt registreres og stoppes. Hver e-mail scannes med mindst tre forskellige antimalware-motorer.

Normale e-mails leveres til indbakken, mens spam e-mails sættes i karantæne. Den enkelte bruger kan få adgang til deres e-mails i karantæne ved hjælp af en personlig karantænerapport, mens administratoren kan definere, hvilken type e-mails, brugerne kan gendanne fra karantæne.

Thor MailSentry™ e-mail security kan benyttes til at understøtte compliance og GDPR ift. Sikker Post. Løsningen er danskudviklet og henvendt primært til det danske marked.

Se filmen om MailSentry Email Security™ fra Heimdal Security

Fordele ved at bruge MailSentry Email Security™

 

 

MailSentry- email security og spamfilter
  • Let at implementere
  • Avanceret identifikation af malware
  • Blokere spam
  • Filtrerer e-mails med ondsindede IP’er,
    domæner og URL’er
  • Beskytter mod phishing & CEO fraud
  • Fjerner malware i vedhæftede filer

Derfor skal du vælge Comit

Udover indgående kendskab til en lang række sikkerhedsløsninger, har Comit den højeste status, som Platinum Partner hos Heimdal Security. Det betyder at du som Heimdal kunde hos Comit kan få hurtig og direkte adgang til alle ressourcer, der er udslagsgivende for succes i både implementering og daglig drift af din Heimdal løsning. Som et add-on til Thor MailSentry Email-Security™ fås Thor MailSentry Fraud-prevention. Produkterne kan købes hver for sig, enten som standard, advance eller som en samlet pakke.

Kontakt os vedrørende MailSentry e-mail security™

Bliv kontaktet af vores eksperter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.