Thor AdminPrivilege™

Thor AdminPrivilege™

Få kontrol over tildeling
af administrationsrettigheder

Er du i tvivl om, hvorvidt din virksomhed er beskyttet mod IT-kriminalitet? Hos Comit tilbyder vi mange forskellige sikkerhedsprodukter, der kan hjælpe med at beskytte din virksomhed mod den voksende IT-kriminalitet. PAM-løsningen Thor AdminPrivilege™ fra Heimdal Security er et af dem.

Thor AdminPrivilege™ hjælper systemadministratorer med nem styring og kontrol af administrationsrettigheder ved centralt at håndtere, godkende eller afvise de forespørgsler på brugerrettigheder, de enkelte brugere i organisationen kommer med. Det optimerer arbejdsrutiner og reducerer det tidsforbrug, der normalt er i forbindelse med manuel tildeling af rettigheder.

Thor AdminPrivilege™ hjælper med at sikre, at skadeligt indhold ikke hentes eller spredes, imens brugeren har administrationsrettigheder. Systemadministratorer kan med Thor AdminPrivilege™ hurtigt og effektivt følge op på mistænkelige hændelser og generelt øge endpoint-sikkerhedsniveauet i virksomheden.

Har du som systemadministrator behov for bedre overblik over brugernes aktiviteter, lavere responstid på brugerrettighedsbehov, enkel håndtering af rettighedseskaleringer og tracking af endpoint rettighedshistorik, så kan Thor AdminPrivilege™ bane vejen – det giver ikke mindst god mening i forbindelse med hjemmearbejdspladser, hvilket du kan læse mere om her

Thor AdminPrivilege™ kan tilkøbes som selvstændigt modul til Heimdal Security Suiten, og hos Comit hjælper vi gerne med at identificere de fordele, Thor AdminPrivilege™ vil have for netop din virksomhed.

Fordele ved at bruge Thor AdminPrivilege™

 • Systemadministratorer vil få mere tid ved at have centralt overblik,
  sikker kontrol og en nemmere måde at administrere tilladelser på.
 • Administrator kan tildele tidsbegrænsede rettigheder.
 • Der er mulighed for at lave en godkendelsesproces.
 • Når en bruger får administratorrettigheder, vil alt, hvad brugeren
  gør, blive logget.
 • Det er muligt at opdage potentielle dataovertrædelser hurtigere
  for at sikre overholdelse af databeskyttelses lovgivningen.
Se filmen om Thor AdminPrivilege™ fra Heimdal Security

Derfor skal du vælge Comit

Udover indgående kendskab til en lang række sikkerhedsløsninger, har Comit den højeste status, som Platinum Partner hos Heimdal Security. Det betyder, at du som Heimdal kunde hos Comit kan få hurtig og direkte adgang til alle ressourcer, der er udslagsgivende for succes i både implementering og daglig drift af din Heimdal løsning.

Kontakt os vedrørende Thor AdminPrivilege™

Bliv kontaktet af vores eksperter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.