Forseti

Forseti

Fuld DNS-beskyttelse
med Forseti (Secure DNS)

Comit tilbyder din virksomhed effektiv IT-sikkerhed, der tager udgangspunkt i dine medarbejdere, din virksomheds risikoprofil og i trusselsbilledet generelt.

Alt, der kan forbindes til internettet, kan hackes. De enheder, som kan kobles til internettet – ikke mindst de mange nye enheder indenfor IOT – Internet Of Things – udgør en risiko for, at hackere kan skaffe sig adgang til virksomhedens digitale verden og gøre ubodelig skade.

Løsningen på dette problem er Forseti, der beskytter hele virksomhedens lokalnet og dermed de enheder, der er koblet på, såsom PC’er, mobiltelefoner, printere etc. Beskyttelsen kræver ikke nogen installation på de enkelte enheder. Forseti blokerer for skadelig indgående og udgående trafik til og fra enheder, der er logget på virksomhedens netværk. Dette gælder også for enheder, der er koblet på virksomhedens gæstenet. Forseti fjerner ikke ondsindet aktivitet, men blokerer adgangen til kriminelle sites og sikrer, at vira, malware og lign. ikke kan spredes internt i jeres netværk.

DNS blokeringstjenesten fungerer som et eksternt opslagsværk over kriminelle sites, så websider med ondsindet indhold ikke kan tilgås af organisationen eller virksomhedens medarbejdere.

Forseti logger alle DNS-opslag – også de, der ikke bliver blokeret. Dermed vil man altid kunne gå tilbage i loggen og eksempelvis finde frem til, hvornår man fik en infektion, der ikke blev blokeret.

Forseti er en del af Heimdal Suiten og kombineres ofte med Thor Foresight, der sikrer endpoints, uanset om de er koblet op via lokalnet eller direkte til Internettet. Dette sker ved hjælp af løbende patching, så kendte sikkerhedshuller hurtigt lukkes (proaktiv sikkerhed) og ved DNS Filtrering (samme type sikkerhed som Forseti). Med Forseti i kombination med Thor Foresight opnår endpoints meget høj grad af sikkerhed, uanset, om de er tilkoblet lokalnettet eller er koblet op direkte til Internettet.

Fordele ved at bruge Forseti 

Forseti I Comit

  • Ingen klient installation
  • Opdager avancerede netværkstrusler
  • Nem implementering
  • Ingen efterfølgende administration og
    vedligeholdelse for kunden.
  • Kører i både aktive og passive tilstande
  • Machine learning
  • Forhindrer datalækage, hvis netværket inficeres
  • Blokerer websites med ondsindet indhold

Derfor skal du vælge Comit

Udover indgående kendskab til en lang række sikkerhedsløsninger, har Comit den højeste status, som Platinum Partner hos Heimdal Security. Det betyder at du som Heimdal kunde hos Comit kan få hurtig og direkte adgang til alle ressourcer, der er udslagsgivende for succes i både implementering og daglig drift af din Heimdal løsning.

Kontakt os vedrørende Forseti

Bliv kontaktet af vores eksperter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.