Infinity Management

Automatisk og tilpasset udrulning af software

I en travl hverdag kan det være svært at finde tid til at få opdateret sin software regelmæssigt. Men det er essentielt at prioritere IT-sikkerheden, så virksomheden ikke udsættes for cyberkriminalitet, hvor hackere får adgang til computere eller netværk via en sikkerhedsbrist i software.

Med Infinity Management-modulet kan du som administrator automatisk udrulle virksomhedens software og patches og dermed fra centralt hold understøtte den generelle IT-sikkerhed. Det kræver ingen central, fysisk server og er ekstremt hurtig og nem at bruge.

Infinity Management-funktionen er en udvidelse af Xploit Resilience-modulet – den funktion som er  i Heimdal Thor Forsight, som giver dig mulighed for at installere, afinstallere, patche og administrere programmer som Java, iTunes, QuickTime, TeamViewer og mange flere. Du kan købe det med Thor Forsight – men også du kan også få det særskilt.

Praktisk talt kan alle typer software installeres på endpoints via Infinity Management, og patches kan ligeledes uploades til Heimdal Infinity Management og distribueres til de enkelte endpoints. Det kan distribuere software i formater som msi, exe, msp og zip-filer.

Med dette program kan du f.eks. let få Office 365 ud til mere end 2000 maskiner, og hvis du vil distribuere skræddersyet software, kan programmet også let håndtere dette.

Fordele ved at bruge Infinity Management

 

 

  • Overvåger og administrerer din software
  • Giver overblik over væsentlig software
  • Kan håndtere Microsoft og tredjeparts
    software on-the-fly
  • Installerer og opdaterer automatisk

Derfor skal du vælge Comit

Udover indgående kendskab til en lang række sikkerhedsløsninger, har Comit den højeste status, som Platinum Partner hos Heimdal Security. Det betyder at du som Heimdal kunde hos Comit kan få hurtig og direkte adgang til alle ressourcer, der er udslagsgivende for succes i både implementering og daglig drift af din Heimdal løsning.

Kontakt os vedrørende Infinity Management

Bliv kontaktet af vores eksperter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.