Thor Foresight™

 

Den ultimative endpoint løsning

Det er helt essentielt at beskytte de forretningskritiske applikationer, der er centrale for virksomhedens daglige drift.

Virksomheder har i dag brug for avancerede værktøjer til at holde deres forretningsapplikationer beskyttet mod IT-kriminelle og kompromittering. Med Thor Foresight får du indbygget Darklayer GUARD™, som er et malware-kommunikationsfilter, der forhindrer trusler udefra og hjælper med at sikre din virksomhed mod malware og ransomware. Med Thor Foresight er dine endpoints beskyttet.

Manglende IT-sikkerhed ift. autorisation og sessionshåndtering i applikationer kan føre til uautoriseret adgang, og netop da applikationslaget er det mest komplekse lag i infrastrukturen, udgør det den største risiko for tab af fortrolig og vigtig data.

IT-kriminelle lever bl.a. af  IT-systemer som ikke er opdaterede. Det gør dine systemer og programmer sårbare, hvis de ikke løbende opdateres korrekt med de seneste sikkerhedsopdateringer.

Thor Foresight sikrer, at dit software altid er opdateret med de seneste versioner, og du kan tilmed bruge Thor Foresight til at distribuere egne applikationer.

Fordele ved at bruge Thor Foresight

  • Proaktiv Next-Gen endpoint sikkerhed
  • Automatisk opdatering af Microsoft- og 3. parts software uden brugerindblanding.
  • Flere sikkerhedslag drevet af Machine Learning
  • Mulighed for at afvise eller udskyde MicroSoft opdateringer samt mulighed for at planlægge tvungen genstart.
Se filmen om Thor Foresight fra Heimdal Security

Derfor skal du vælge Comit

Udover indgående kendskab til en lang række sikkerhedsløsninger, har Comit den højeste status, som Platinum Partner hos Heimdal Security. Det betyder, at du som Heimdal kunde hos Comit kan få hurtig og direkte adgang til alle ressourcer, der er udslagsgivende for succes i både implementering og daglig drift af din Heimdal løsning.

Kontakt os vedrørende Thor Foresight™

Bliv kontaktet af vores eksperter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.