Thor Vigilance™

Thor Vigilance er en antivirusløsning

Scanner og overvåger for
mistænkelig aktivitet

Din virksomhed har brug for avancerede værktøjer til at holde dine systemer sikret mod IT-kriminelle og kompromittering. For at styrke din IT-sikkerhed anbefaler vi Thor Vigilance, Heimdals Next-Gen antivirusløsning, hvormed du kan overvåge aktiviteten i din virksomheds filer, mhp. at beskytte dine endpoints mod malware, ransomware, APT’ere og andre trusler.

Thor Vigilance er en antivirusløsning, der bruger et virus-scanningsværktøj baseret på signaturbaseret kodescanning og med hele syv unikke scanningsmetoder. F.eks. er der en hurtigscanning og en aktiv processcanning, der kontrollerer alle igangværende processer for trusler. Filer kategoriseres i hhv. inficerede filer og mistænkelige filer, hvorefter du manuelt kan gennemgå filerne og beslutte, hvilke handlinger, der skal foretages på baggrund heraf.

Alle ukendte filer, der ikke kan kategoriseres af den signaturbaserede filscanning, bliver sendt til Heimdals cloudscanning og filen blokeres, hvis der bliver fundet virus.

Ændrede hackermetoder gør, at det er afgørende at kunne opdage og fjerne malware hurtigt for at styrke IT-sikkerheden. Thor Vigilance overvåger konstant processer ved hjælp af kunstig intelligens, så der ikke sker ulovlige handlinger på filer, der allerede er på computeren, eller på nye filer, der downloades.

Thor Vigilance er et relevant add-on til Thor Foresight.

Se filmen om Thor Vigilance™ fra Heimdal Security

Fordele ved at bruge Thor Vigilance

  • Overvåger aktivitet for at beskytte endpoints mod trusler
  • Scanner filer i realtime eller scanner efter behov
  • Sender alle ukendte filer til Heimdals cloud for scanning
  • Udfører live-processovervågning
  • Fuld EDR-løsning

Derfor skal du vælge Comit

Udover indgående kendskab til en lang række sikkerhedsløsninger, har Comit den højeste status, som Platinum Partner hos Heimdal Security. Det betyder at du som Heimdal kunde hos Comit kan få hurtig og direkte adgang til alle ressourcer, der er udslagsgivende for succes i både implementering og daglig drift af din Heimdal løsning.

Kontakt os vedrørende Thor Vigilance™

Bliv kontaktet af vores eksperter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.