Secure DNS

Secure DNS - Opdag avanceret Malware, Bloker ondsindet webindhold og forebyg datalækage

Er du træt af kriminelle på nettet?
Så gør dem trætte af dig i stedet.

Vi anbefaler altid, at du har et cloud-baseret websikkerhedslag. Det må meget gerne være en løsning, der også holder dig beskyttet, selvom du er den første der angribes. Og når nu det er det smarteste, så ville du måske også sætte pris på en løsning, der gør dig i stand til både at forebygge og minimere skader!

Secure DNS fra CSIS er mere end et navnet antyder. CSIS var de første i verden til at udvikle og markedsføre et DNS-filter, som sidenhen er blevet udviklet til at give dig mulighed for avanceret forensics søgning og incident response i én og samme pakke. Hvis du vælger en aftale på Managed Secure DNS, vil CSIS’ eksperter løbende overvåge din løsning for dig.

Tilføj et ekstra lag af stærk Intelligence på få minutter, og få mulighed for at

  • Opdag avanceret Malware i jeres netværk
  • Bloker ondsindet webindhold
  • Forebyg datalækage hvis jeres netværk bliver inficeret

Uanset om du har 20 eller 20.000 brugere kan du være i gang med løsningen på mindre end 20 minutter.

Det er da et sikkerhedslag, der er til at forstå.

Fordele ved Secure DNS

Checkmark
Leveres som en service

Secure DNS et netværksbaseret, Intelligence-drevet trafikbeskyttelsessystem, der leveres uden behov for hardware eller klientsoftware.

Checkmark
Nem implementering

I bibeholder jeres DNS-infrastruktur, og slipper for at investere i hardware. I peger blot jeres DNS-forwarders mod Secure DNS.

Checkmark
Førende trusselsintelligens

Secure DNS giver dig den mest omfattende Phishing og Malware Intelligence i markedet for gateway produkter. Løsningen opdateres dagligt med 70.000 nye ondsindede domæner.

Checkmark
Overvåges af sikkerhedseksperter

Med Secure DNS Managed Service drager du direkte fordel af CSIS’ udvidede overvågning af jeres netværkssikkerhed, samt kvalificering af alarmer, der potentielt skal eskaleres.

Checkmark
Avanceret incidenthåndtering

Secure DNS dashboardet giver dig vigtig information om både trusler, interne IP adresser og klientnavne, som gør dig i stand til at gå hurtigt fra alarm til action.

Checkmark
Minimerer administrative udgifter

Secure DNS er kompatibel med alle servere, desktops og mobile enheder på dit netværk, også åbne wifi-tilbud. Du kan beskytte mere, uden at skulle administrere alt.

Checkmark
Beskytter mod tab af data

C&C callback blokering, netværksbaseret malware- og APT detection, og en række andre features gør Secure DNS til et vigtigt værn mod datalækage.

Checkmark
Beskytter dig på farten

Med Secure DNS roaming-klienten er det muligt at beskytte dine PC overalt, også når de ikke er indenfor hovedkontorets trygge rammer.

Checkmark
Udvidet forensics

Med CSIS Remote Incident Response Kit (CIRK) får du adgang til hurtig og dybdegående efterforskning under en utilsigtet hændelse.

Checkmark
Suveræn support inkluderet

Secure DNS abonnementer inkluderer hurtig og pålidelig teknisk support fra Threat Intelligence professionelle via email og telefon.

Derfor skal du vælge Comit

Vi hjælper dig selvfølgelig hurtigt igang – så I straks får en markant forøgelse af jeres sikkerhedsniveau. I beholder jeres DNS infrastruktur, og får direkte fordel af CSIS analytikeres overvågning af jeres netværkssikkerhed, samt proaktiv alarmering hvis der foregår ting, I skal tage handling på.

Kontakt os vedrørende Secure DNS

Bliv kontaktet af vores eksperter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.