CensorNet

Vil du vide mere?

+45 4911 8800

CensorNet's ydelser

CensorNet gør sikkerhed nem og smertefri

Brugernavn og password er ikke længere nok til at kontrollere identiteten på dine brugere. De traditionelle hard- og soft-token løsninger giver ikke længere tilstrækkelig beskyttelse mod trusler.

CensorNet MFA (tidl. SMS Passcode) leverer sikkerhed, brugervenlighed, nem administration og fornuftigt afkast med en række mulige tilføjelser.

Uanset, om du ønsker at beskytte cloud-applikationer, VPN, Webmail, VDI eller lignende, så kan CensorNet MFA tilbyde den integration og skalerbarhed, som du har brug for. Løsningen understøtter en lang række loginsystemer til både fjernadgang og cloud-tjenester. Platformen er designet til at integrere med de mest populære tredjepartssystemer for at garantere en sikker og nem login-oplevelse.

MemoPasscodes™ sikrer en god login process

CensorNet MFA validerer brugere ved at se på deres log in historik og anmode om en engangskode, når det er nødvendigt. I det tilfælde sendes en sessions-specifik OTP-kode (One-Time-Passcode) i realtid til brugerens mobiltelefon som App notifikation, SMS, email eller telefonopkald. Dette giver dig en optimal sikkerhed.

Fordele ved at bruge CensorNet (MemoPasscodes™)

  • Uovertruffen pålidelighed. CensorNet MFA’s avancerede OTP-leveringsplatform og automatiske failover-mekanisme sikrer, at OTP-koderne altid når frem til brugerne, uanset hvor og hvornår de logger ind.
  • Lokationsbestemt afsendelse af meddelelse. CensorNet MFA kan konfigureres til automatisk at vælge den bedst egnede OTP-leveringsmetode ud fra brugerens login-kontekst.
  • Status-feedback. CensorNet MFA leverer status-feedback, som sætter brugeren i stand til at følge login-processen, som den skrider frem. Status-feedback skaber tillid hos brugeren og reducerer antallet af helpdesk-opkald.
  • Flash-SMS. Som standard sendes OTP-koderne som Flash-SMS, der automatisk vises på brugerens mobiltelefon. Ingen brugerhandling er nødvendig. En ekstra fordel er at Flash-SMS ikke bliver gemt på mobiltelefonen. Almindelig SMS understøttes som valgmulighed.
  • MemoPasscodes™. CensorNet MFA benytter bogstavkombinationer på en innovativ måde for at forsyne brugerne med letlæselige koder, som er nemme at huske, og som bidrager til at understøtte den intuitive login-procedure.

 

Derfor skal du vælge Comit

Trusselsbilledet har udviklet sig ganske dramatisk, og hackere har værktøjer til rådighed, som er mere avancerede end nogensinde. En undervurdering af disse trusler kan have altødelæggende konsekvenser for din organisation, men vi kan hjælpe dig.

Med CensorNet MFA platformen  kan vi gennemføre opsætning og komme i gang på ganske kort tid. Og med Comit’s øvrige viden om både trusselsbillede og sikkerhedsteknologi samt adgang til den bedst mulige konsulentbistand hvis uheldet er ude, er vi et naturligt førstevalg.

Kontakt os vedrørende CensorNet

Bliv kontaktet af vores eksperter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.