Timengo-DPG

Sikker Post

Send sikker mail til hele verden

Med en knap i Outlook kan du sikkert sende personfølsomme data til alle email adresser i verden og samtidig overholde GDPR krav.

Hos Comit kan du få en sikker post løsning med Timengo-DPG, der lige netop passer dit behov. Uanset din virksomheds profil og om I har behov for avancerede funktioner og integration til e-Boks, eller om I ønsker en fuldt ud transparent løsning, har vi svaret. Så bliver det ikke nemmere. 

Services

Checkmark
Dansk udviklet

Udviklet til danske behov for sikker og digital post og e-Boks integration, baseret på moderne teknologi, solid sikkerhed og skalérbarhed.

Checkmark
Nemt og brugervenligt

Ingen nye administrative værktøjer. I styrer adgang med standard Exchange/AD til sikre/digitale postkasser og betaler kun for det, I har behov for.

Checkmark
Kom hurtigt i gang

Kom meget hurtigt og nemt i gang. Fra en til tusindvis af brugere – Få den rigtige løsning, om du er en enkeltmandsvirksomhed eller en stor offentlig virksomhed.

Checkmark
Understøtter alle platforme

I har frit valg i forhold til, hvor I vil skrive e-mails. PC, Mac, Linux, tablets eller forskellige IT- systemer kan alle bruges som mail klienter til sikker post.

Checkmark
GDPR og EU compliant

Ved at vælge en sikker post løsning med Timengo-DPG som lever op til selv de strengeste offentlige krav og EU persondatalovgivningen.

Checkmark
Kræver ingen adfærdsændring

Fra første dag er du i gang med at anvende løsningen, som ikke kræver en masse proces-ændringer og i øvrigt er fantastisk brugervenlig.

Eksempler på scenarier, hvor vi kan hjælpe
med sikker mail & sikker post løsninger

En nem og billig løsning: I har brug for at sende og modtage sikkert til det offentlige. I håndterer patient-, person- eller anden følsom information og bliver mødt med et krav om sikker post. Dog sender I reelt meget lidt sikker post, og det er nok med én bruger.

Løsning til små virksomheder: I skal kunne sende og modtage sikker post og har brug for at sende sikker post ofte. Det skal bare virke som almindelig e-mail, og det skal helst være én delt postkasse for alle brugerne. I har ikke brug for en stor løsning og vil ikke betale for funktioner, der ikke er nødvendige.

Standardløsning til virksomheder: I har flere forskellige behov for sikker kommunikation med det offentlige og måske andre virksomheder. I har brug for at sende både tunnel mail og fra flere funktionspostkasser. Løsningen skal integrere med jeres IT-systemer, og må ikke kræve nogen ekstra administration.

Løsning til offentlige eller større organisationer: I har behov for skalérbarhed, tilpasning og integration til andre løsninger. Systemet skal bruges dagligt af mange brugere, og I har flere funktionspostkasser. I har brug for at integrere med andre systemer, og I ønsker én samlet løsning til håndtering af både digital og sikker post via e-mail og e-Boks (VIRK / BORGER).

Derfor skal du vælge Comit

Kontakt Comit for en dialog om, hvilket funktionssæt, der passer bedst til jeres scenarie. Derefter håndterer vi tilbudsprocessen og faciliterer den optimale onboarding på Timengo DPG.

Kontakt os vedrørende Timengo-DPG

Bliv kontaktet af vores eksperter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.