Case stories -

Case stories

Vi har først udført vores arbejde, når du kan fokusere 100% på at udføre dit.

Case stories. Det er egentlig lige til, for vores leverancer har samme niveau som de store udbydere på markedet, mens vores priser afspejler vores faktiske størrelse. Og det er ikke bare egen pral, men vores kunders ord. Du kan læse vores spændende case stories lige her.

DinnerBooking

CHRISTIAN THYGESEN, Indehaver

DinnerBooking, som ejes og drives af brødrene Peter og Christian Thygesen, administrerer bookinger for 1.000 restauranter og caféer.

Læs mere

ARKEN

BOBO CONRADSEN, IT-chef

ARKEN er et museum for moderne kunst som har eksisteret siden 1996. Arken har været kunde hos Comit siden juni 2017, hvor Bobo Conradsen, som er IT-chef for ARKEN, var på udkig efter sikkerhedsprodukter.

Læs mere

Ejendomsvirke A/S

BENT AMSINCK, adm. direktør

Ejendomsvirke var dødtræt af IT-problemer. Med en hosted løsning hos Comit er der igen fuld fokus på kerneforretningen. Firmaet har en hostet løsning gennem Comit – og her fortæller Bent Amsinck om oplevelsen med løsningen og samarbejdet. "I dag er IT bare et værktøj, som virker, så vi kan fokusere

Læs mere

Crowe

SØREN JONASSEN, statsaut.revisor, partner og IT-ansvarlig.

Crowe udskiftede sin serverplatform med en hosted løsning hos Comit. Alt var oppe at køre fra dag 1. Firmaet har en hostet løsning gennem Comit – og her fortæller Søren Jonassen om oplevelsen med løsningen og samarbejdet.​

Læs mere

Kunne du tænke dig at høre mere om vores løsninger?