Comit Modern Workplace

Fremtidens arbejdsplads

Fremtidens arbejdsplads er her allerede og det stiller nye krav til IT-afdelinger og de redskaber vi har behov for til at arbejde på nye måder. Der er brug for arbejdsmiljøer hvor medarbejdere kan arbejde hvor som helst og når som helst. Med Comit som samarbejdspartner vil I som virksomhed få hjælp til at være med på bølgen.

Hvad kan du vælge

Comit Modern Workplace er fremtidens arbejdsplads. Vores Servicedesk kan hjælpe dig med det hele og som kunde hos os vil du altid få en personlig god service. Vi tilbyder klargøring af dine nye PC’er, for at sikre dig en effektiv applikations- og hardwarestyring. Du og din virksomhed kan vælge den licens og de applikationer, der passer bedst til jer og få hjælp til at få flyttet din arbejdsplads i skyen. Vi kan hjælper din virksomhed i gang med at få en ny arbejdskultur med services, hvor kan der kan skrues op og ned for KPI og pris, så det passer til dine forretnings- og hverdagsbehov.

Ved at outsource jeres IT-drift til os, vil I få specialiseret overvågning og regelmæssig vedligeholdelse af jeres IT-miljø, samt adgang til de mest avancerede teknologier og meget mere. I takt med jeres virksomhed udvikler sig, f.eks. når I får flere ansatte og nye afdelinger, vil I få behov for en skalerbar IT-infrastruktur, og som kunde hos Comit vil I kunne tilpasse jeres behov både nu og i fremtiden.

Derudover er der brug for at virksomheds- og kundedata er beskyttet. Din digitale færden sætter sine spor og gør det muligt for uvedkommende at kigge med, og få adgang til dine data og misbruge dine informationer. Men hos os behøver du ikke at bekymre dig, da IT-sikkerhed er et af vores primære specialer. I dag hjælper vi mange virksomheder med at sikre og beskytte deres IT mod uvedkommende udefra. Vi er eksperter på vores felt og sørger for altid at være på forkant med opdaterede, innovative løsninger, så din IT er sikker.

Services

Checkmark
IT-support

Vores Servicedesk fungerer som Single Point of Contact hvor fokus er effektiv klient-support med afsæt i ITIL best practice-principper.

Checkmark
Antivirus Protection

Her får du installeret en effektiv antivirus klient på alle dine enheder og får en virus- samt malware beskyttelse på dine PC'er

Checkmark
Client Compliance

Ønsker du en standardiseret IT-politik og værktøjer til at hjælpe dig med generel compliance indenfor IT-sikkerhed? Det er heldigvis med i pakken.

Checkmark
Cloud Management

Få hjælp til at flytte din IT-platform i skyen og få forretningsapplikationer og datacenter leveret som cloud services fra Microsoft Azure.

Checkmark
IT-software services

Vi sikrer løbende at alle dine klienter altid er opdateret med de nyeste software og Windows opdateringer. Du får også centralt styret udrulning af programmer.

Checkmark
Mobile Management

Som kunde hos Comit skal du ikke længere være bekymret for at miste forretningskritiske data, hvis din telefon havner i forkerte hænder - alt indhold kan slettes med et enkelt klik.

Checkmark
IT-sikkerhed

Vi leverer og administrerer IT-sikkerhedspakker på alle dine klienter. Du får beskyttelse mod kompromitterede hjemmesider og informationstyve, som antivirus programmer ikke kan spore.

Checkmark
IT-konsulenter on-site

Kan opgaven ikke løses via servicedesk sender vi gerne en konsulent ud til dig i henhold til den aftalte Service Level Agreement. Ligger opgaven udenfor den normale aftale, får du stadig en attraktiv IT-konsulent timepris.

Checkmark
Microsoft 365

Vælg den licens, der passer bedst til din virksomhed. Microsoft 365 Business eller Microsoft Enterprise Mobility + Security. Ved hjælp af det integrerede værktøj Teams kan dine brugere nemt og sikkert arbejde mobilt eller samarbejde med andre.

Checkmark
Client to Go

Vi tilbyder klargøring af dine nye PC, for at sikre dig en effektiv applikations- og hardwarestyring. Klargøringspriser aftales med afsæt i jeres krav og ønsker. Du får sikkerhed for at IT-outsourcing budgettet ikke overskrides – og nye din PC der virker fra start.

Kontakt os vedrørende Comit Modern Workplace

Bliv kontaktet af vores eksperter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.