Flexfone

Flexfone erhvervstelefoni & Microsoft Teams

Komplet teleløsning med Flexfones
erhvervstelefoni & Microsoft Teams

Flexfone er integration imellem bord- og mobiltelefoni. Flexfones bordtelefoni er baseret på IP-telefoni. På den måde er du sikret en høj kvalitet til lave omkostninger. Med Myfone app’en til smartphones og et online omstillingsbord til browsere bliver din hverdag nemmere. Du får et komplet overblik med Flexfone erhvervstelefoni, så du altid har styr på jeres telefoni.

Overblikket får du via et skræddersyet oversigtsbillede, som viser, om jeres kald er fra bordtelefoner, mobiltelefoner eller fra Myfone-app´en. Uanset hvor du befinder dig, er du altid forbundet med din virksomhed. Du kan se, hvem der er ledig, omstille kald, logge af/på køér og meget mere! Flexfone fungerer med samme funktionalitet på tværs af fire platforme. Det giver dine medarbejdere frihed til at bruge den platform, der passer bedst i en given situation, så medarbejderne kan yde optimalt i en travl hverdag. Teleløsningen er let tilgængelig, den skaber gennemskuelighed, er fleksibel og formår at tilpasse sig virksomheders naturlige udvikling.

 

Flexfone erhvervstelefoni & Microsoft Teams

Fordele med Flexfone erhvervstelefoni

Checkmark
Online omstillingsbord

Du har altid det totale overblik over dine kolleger: hvem betjener virksomhedens telefon-køér, hvem er ledig eller optaget, og er der en kollega der arbejder hjemmefra.

Checkmark
Omstil med mobiltelefonen

Med din Android eller Apple mobil kan du via en app styre dine kø-tilmeldinger, se om en kollega er ledig eller optaget, omstille opkald, aflytte din telefonsvarer og meget mere.

Checkmark
Overblik med omstillingsbordet

Et omstillingsbord giver dig mulighed for at skabe overblik over virksomhedens indgående kald, telefonkøer og hvilke medarbejdere, der taler i telefon.

Checkmark
Lynhurtigt internet

Få en sikker og hurtig internetforbindelse fra Flexfone. I får 24 timers døgnservice og en prioriteret linje, så jeres telefoni altid er sikret den nødvendige kapacitet.

Checkmark
Microsoft Teams

Flexfone tilbyder en fuldt integreret telefonløsning til Microsoft Teams. Arbejder din virksomhed allerede i Teams, er Flexfone derfor et oplagt valg, og I kan ringe og omstille opkald direkte i Teams.

Checkmark
Traditionel bordtelefonen

Den traditionelle bordtelefon er integreret i Flexfones løsning, så når I får et opkald på Myfone.dk eller på mobilen, kan I også modtage opkaldet på bordtelefonen.

Telefoni integreret med Microsoft Teams

Flexfone erhvervstelefoni & Microsoft Teams. Med Myfone Teams app’en har du et Teams-integreret omstillingsbord med fuld funktionalitet uanset hvilken enhed, du bruger. Det er muligt at modtage opkald og ringe op fra ét nummer, ligegyldigt om du er på kontoret eller ej. Derudover kan du omstille opkald til andre Teams-medlemmer, tilmelde Teams til en telefon-kø eller starte en videokonference.

Alt fungerer fra én og samme brugergrænseflade og uden at forlade Teams. Du bestemmer selv, hvilke medarbejdere, der skal tildeles adgang til Flexfones telefoni i Teams. På den måde behøver du kun betale for de Microsoft-licenser, der er behov for. Det er nok at opgradere/tilkøbe licenser, som knytter sig til de medarbejdere, der skal benytte Teams-telefoni. De medarbejdere, der ikke har behov for telefoni i Teams, bruger Teams som de plejer.

Fordele med Flexfone Microsoft Teams
  • Alle IT-enheder kan benyttes
  • Modtag og foretag opkald, ligegyldigt hvor du er
  • Omstil opkald til andre Teams-medlemmer
  • Tilmeld Teams en telefon-kø
  • Start en videokonference
  • Fungerer fra én og samme brugergrænseflade og uden at forlade Teams

Derfor skal du vælge Comit

Det er utrolig nemt at komme i gang med Flexfone. Har I allerede en Office 365 Enterprise licens, så mangler I kun Flexfone. I kan derfor se frem til at komme nemt og hurtigt i gang med jeres nye kommunikationsløsning. Vi hjælper jer gerne i gang. Med fuld integreret bordtelefoni opnår du en rigtig god lydkvalitet, og du får samtidig en masse smarte funktioner, som du selv definerer og du er altid sikret høj kvalitet til lave omkostninger. Få din virksomheds telefoni i din browser. På Myfone.dk eller Myfone app’en har du altid et klart overblik over dine kolleger. Hvem betjener virksomhedens telefonkøer? Hvem er ledig eller optaget? Arbejder en kollega hjemmefra, eller er sælgerne på farten? Derudover er det mulig at benytte Flexfones telefoni i Microsoft Teams.

Se mere hos vores partner Flexfone

Kontakt os vedrørende Flexfone

Bliv kontaktet af vores eksperter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.