Security & Compliance

Beskytter og administrer data
– uanset hvor de er

Microsoft 365 Security & Compliance Center kan identificére dine risici ved at lagre data. Få hjælp til at beskytte data, uanset hvor de opbevares, ved at konfigurere beskyttelses- og opbevaringsmærkater. Din virksomhed vil dermed overholde lovgivningsmæssige standarder. Microsoft 365 Security & Compliance Center inkluderer en række funktioner og værktøjer til datastyring og beskyttelse.

Microsoft 365 security center

Microsoft 365 security center er en platform til overvågning og styring af IT Sikkerheden på tværs af dine data, enheder, apps og infrastruktur. Her kan du nemt se din virksomheds sikkerhedsstatus, konfigurere enheder, brugere og apps og få advarsler om mistænkelig aktivitet. Microsoft 365 security center er specifikt beregnet til sikkerhedsadministratorer således at de bedre kan styre og beskytte deres virksomhed.

Microsoft 365 security center og Microsoft 365 compliance center har løsninger, der er integreret på tværs af Microsoft 365-tjenester og de hjælper sikkerhedsteams og complianceteams med at reducere risici og beskytte din virksomhed.

  • Kend dine data. Forstå dit datalandskab og identificer vigtige oplysninger på tværs af dit hybridmiljø.
  • Beskyt dine data. Beskyt dine følsomme data ved at anvende følsomhedsmærkater, der er knyttet til beskyttelseshandlinger som kryptering, adgangsbegrænsninger, visuelle markeringer og meget mere.
  • Styr dine data. Administrer dit indhold ved hjælp af Microsoft 365-funktioner til at importere, gemme og klassificere forretningskritiske data. Gem det, du har brug for, og slet det, du ikke skal anvende.
Microsoft hjælper dig med din GDPR rejse

Den almindelige databeskyttelsesforordning (GDPR) handler om at beskytte og sikre individuelle rettigheder og dermed privatlivets fred. Ved hjælp af Microsofts værktøjer kan du registrere, klassificere og sikre denne følsomme information på tværs af placeringer (som Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business mm.). Dermed kan du også hurtigt finde og eksportere indhold som svar på anmodninger om registrerede emner.

Microsoft 365 security center oversigt.

Checkmark
Home

Få et overblik over din generelle sikkerhed i din virksomhed.

Checkmark
Reports

Få de detaljer og oplysninger, du har brug for, så du kan beskytte dine brugere, enheder, apps m.fl.

Checkmark
Permissions

Administrer, hvem i dit firma der skal have adgang til Microsoft 365 security center for at se indhold og udføre opgaver. Du kan også tildele Microsoft 365 tilladelser i Azure AD-portalen.

Checkmark
Incidents

Se individuelle alarmer, fra de enkelte enheder. Du vil nøjagtigt få at vide, hvor et angreb startede, hvilke enheder der påvirkes, hvem der er berørt, og hvor truslen er sket.

Checkmark
Action center

Reducer mængden af advarsler, som dit sikkerhedsteam skal adressere manuelt, så dit sikkerhedsoperationsteam kan fokusere på mere avancerede trusler og andre vigtige opgaveri.

Checkmark
Alerts

Få overblik over alle alarmer i dit Microsoft 365-miljø, herunder advarsler fra Microsoft Cloud App Security, Office 365 ATP, Azure AD, Azure ATP og Microsoft Defender ATP. (Tilgængelig for E3- og E5-kunder).

Checkmark
Classification

Hjælp med at beskytte mod datatab ved at tilføje etiketter til klassificering af dokumenter, e-mail-meddelelser, websteder mm. Når en label anvendes (automatisk eller af brugeren), er indholdet eller webstedet beskyttet baseret på de indstillinger, du vælger.

Checkmark
Secure score

Secure Score er en måling af din virksomheds IT Sikkerhed, som analyserer dit Office- eller Microsoft 365-miljø i forhold til, hvor sikkert det er, og foreslår forbedringer. Hvis du anvender disse sikkerhedsresultater, kan anbefalingerne beskytte din virksomhed mod trusler.

Checkmark
Policies

Opret politikker til styring af enheder, beskyttelse mod trusler og modtag advarsler om forskellige aktiviteter i din virksomhed.

Derfor skal du vælge Comit

Få en platform til overvågning og styring af IT Sikkerheden og modtag advarsler om mistænkelig aktivitet. Hos Comit hjælper vi dig med at finde inspiration til nye arbejdsgange og finde den bedste løsning til din virksomhed.

Udover Microsofts Security & Compliance har vi også andre løsninger vi kan hjælpe din virksomhed med:

Kontakt os vedrørende Security & Compliance

Bliv kontaktet af vores eksperter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.